满分5 > 初中英语试题 >

Traveling is a very good activity. When ...

Traveling is a very good activity. When you get tired of your work or study, and when you have free time, you can go to a beautiful place to enjoy the beauty of nature or other cities. You can take in fresh air, meet different people and make friends with them. It’s good for your health to do so.

But  at times, traveling is not an enjoyable thing. For example, the weather can be changeable. There may be rain when you travel. You may catch a cold or be ill while traveling. The worst thing is that the thieves may steal your money. All these may happen to a tourist.

  When you go on a trip, you must get everything ready. Firstly, you must have clear information about the weather .Secondly, ask a friend to go with you so that you can help each other. Thirdly, you must be careful everywhere and not to cause accidents. If you do this, you will surely enjoy your travel.

The title of this article

1.______________

 

2.__________ of travelling

When you have 3.__________ time ,you can go to a beautiful place to enjoy the 4._________beauty .

 

 

Disadvantages of travelling

But 5._________,travelling is an 6.___________ thing.You may catch a cold or get help when you  7.__________.   And thieves may steal your8.___________  .

 

 

 

Other things about travelling

Before the trip,you should get ready 9.________ everything.Firstly,you must have clear information about the weather .Secondly,ask a friend to go with you so that each学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! of you can  get help.Thirdly,you must be careful everywhere and not to cause accidents .If you do this ,you will be 10._________ to enjoy your travel.

 

1.Travelling 2.Advantages 3.free/spare 4.natural 5.Sometimes 6.unenjoyable 7.travel 8.money 9.for 10.sure 【解析】 试题分析:这篇短文主要讲述了旅行的相关内容。旅行有很多优点,可以放松自己,欣赏美景;但是旅行也会有一些问题,例如在旅途中生病或者东西被偷等。为了有个愉快的旅途,我们必须在旅行前做好一切准备,例如了解天气情况,和朋友一起旅行等。 1.标题归纳题。这篇文章主要讲述了旅行的事情,故标题可填Travelling,旅行。 2.主旨大意题。根据文章内容,这部分主要讲述了旅行的好处,advantage优点。 3.细节理解题。根据文中内容and when you have free time, you can go to a beautiful place当你有空闲时间时,你可以去漂亮的地方。Free空闲的。 4.细节理解题。根据文中内容to enjoy the beauty of nature or other cities.去欣赏自然的美景或其他城市。Natural自然的。 5.细节理解题。根据文中内容But at times, traveling is not an enjoyable thing.但是有时候,旅行也不是件很开心的事。At times有时,相当于sometimes。 6.细节理解题。根据文中内容But at times, traveling is not an enjoyable thing.但是有时候,旅行也不是件很开心的事。Unenjoyable不愉快的。 7.细节理解题。根据文中内容You may catch a cold or be ill while traveling.当旅行时,你可能会感冒或生病。故填travel. 8.细节理解题。根据文中内容The worst thing is that the thieves may steal your money.最糟糕的是小偷可能会偷走你的钱。Money 钱。 9.细节理解题。根据文中内容When you go on a trip, you must get everything ready.当你旅行时,你必须准备好所有东西。Get ready for为……准备。 10.细节理解题。根据文中内容If you do this, you will surely enjoy your travel.如果你做了这些,你肯定能有个愉快的旅行。Sure一定。 考点:任务型阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

What do you think our life will be like in 2050? Some people are talking about it on QQ.

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

Blue Sky

I think there won’t be any TV channels (频道) in 2050. People will be able to choose (选择) a programme from a “menu” and a computer will send the programme to the television. In 2050, we will be able to feel the things we see on TV with our hands.

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

Julia

In 2050, there won’t be enough water. Some places will be drier and people will not be able to have enough food. There may be serious water shortage (缺乏).

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

Ashley

Don’t be so pessimistic about that, Julia! People will solve this problem. And I think there will be less water pollution. Water will be much cleaner than it is now.

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

Linkin

I quite agree with Ashley. And I believe in 2050 doctors will be able to help blind and deaf people see and hear again. All people will be healthy because they will take a kind of special medicine when t学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!hey are born.

1.B学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!lue Sky thinks the computer will send the     to the television.

A. channels    B. pictures

C. menus      D. programmes

2.Julia thinks     in 2050.

A. the water will be much cleaner

B. there will be more water pollution

C. people will have less food 

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!D. some places will have more water

3.The underlined word “pessimistic” means     in Chinese.

A. 悲观的    B. 尴尬的

C. 暴力的    D. 绝对的

4.Ashley thinks people will have     in the future.

A. more healthy food

B. less healthy food

C. cleaner water  

D. dirtier water

5.Linkin predicted that a kind of medicine would be able to make people    .

A. rich          B. keep healthy

C. live happily  D. Serious

 

查看答案

What do you think robots will be like in the future? Do you think robots will work better than humans? Now co学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!me on and see the movie I, Robot.

Tickets Information

Dates: 20th July — 28th July

            Mon. — Fri. 10.00 am, 7.00 pm

            Sat. — Sun. 10.00 am, 2.00 pm, 7.00 pm

Place: Town Cinema

Time: 2.5 hours

Ticket prices: $30 (day shows)

            $40 (evening shows)

            Children under 3 years old: free

Family package:

            $110 for 4 tickets (10.00 am, 2.00 pm show学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!s)

            $130 for 4 tickets (7.00 pm shows)

Tel: 356-89263 

根据以上内容,选择正确答案。

1.The movie will be on for    .

A. 7 days   B. 8 days       C. 9 days     D. 12 days

2.Each show lasts    .

A.10 hours    B. 7 hours      C. 2.5 hours  D. 2 hours

3.Mary is a student. She can go to see the movie at     on    .

A. 2.00 pm; Sunday     B. 2.00 pm; Monday

C. 5.00 am; Saturday    D. 5.00 am; Friday

4.If the Smiths go to see the movie with their two 7-year-old sons on Saturday evening, they will pay    .

A. $160     B. $130       C. $110        D. $70

5.We can’t find     in the ad.

A. the name of the movie 

B. the name of the cinema

C. the telephone number 

D. the names of some actors

 

查看答案

This gi rl is Li Yue. In the past, she was a happy girl. She used to      every day and wanted to be a dancer. But everything    in 2008. 

The year of 2008 was a(n)      year to Li Yue. She was trapped under the stones and bricks in Wenchuan earthquake. Li Yue survived at last.     , she lost one of her     .

Can a girl dance with one leg? Yes, but it is really difficult. Li Yue is so      that she has never stopped dancing. During the opening ceremony of the Beijing 2008 Paralympic Games, she gave a ballet performance to people all over the world.

For more than two years, Li Yue hasn’t changed a lot. She is a happy student in a primary school in Beijing now. Her      even formed a special volunteer team “Li Yue Assistance Team” to help her move    . The boys and girls in her class take turns to      her wheelchair and that makes Li Yue more cheerful.

“Now my priority (优先考虑的事) is studying hard. But I will continue to dance.     can stop me!” Li Yue said. She is more courageous (勇敢的) than everyone has expected.

1.A. sing    B. dance      C. run       D. swim

2.A. turned    B. dropped     C. worked D. changed

3.A. unlucky   B. common     C. unimportant  D. good

4.A. And  B. So    C. However  D. Because

5.A. arms       B. legs     C. ears     D. eyes

6.A. worried  B. frightened   C. brave  D. clever

7.A. teachers   B. classmates   C. sisters D. neighbours 

8.A. simply     B. finally    C. easily     D. softly

9.A. find      B. push    C. pull      D. buy

10.A. Something B. Everything   C. Anything  D. Nothing

 

查看答案

---Why did your parents buy a shiny golden silk dress yesterday?

---They bought it _____ me. It’s my birthday today! 

A. at        B. on          C. in          D. for

 

查看答案

---I called you yesterday evening, but there was no answer.

       ----- Oh, I’m sorry. I _____ dinner at a restaurant at that time.

A. have  B. had  C. was having D. have had

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.