满分5 > 初中英语试题 >

Welcome to Nature Park !You will see th...

 

Welcome to Nature Park !You will see the world’s smallest penguins (企鹅)coming from the ocean and crossing the beach(海滩) to their home in line . Remember that they are wild(野生的) . You are visitors to their home .

Things to remember :

The Penguins Parade (企鹅列队)will last fifty minutes .

Wear warmer clothes for you will watch the Penguins Parade on the beach .

It’s better to get to the beach at least 15 minutes before the Penguins Parade begin .

Protecting the penguins :

You can’t take photos during the Parade . Put your camera in your bag before you walk down the beach . You can buy photos in the gift shops in our park.

You can’t smoke anywhere . It’s not good for the environment .

Don’t touch the penguins because they are wild animals .

1.The Penguins Parade is ____________________ .

A. looking for food                B. going back home

C. going for a show                D. leaving for the beach

2.You can see ___________________ in the park .

A. the smallest penguins            B. the biggest penguins

C. the penguins dancing            D. the penguins swimming under the water

3.The Penguin Parade lasts ___________________ minutes .

A. 15           B. 50          C. 55          D. 60

4.During the visit , people __________________  .

A. can take photos of the penguins    B. can touch the penguins

C. can smoke                     D. had better wear warmer clothes

5.Which of the following is Wrong in the passage ?

A. It’s really cold on the beach .      

B. You can get down to the beach 15 minutes before the Parade begins .

C. There’s no gift shop in the park .

D. The penguins go home in line .

 

1.B 2.A 3.B 4.D 5.C 【解析】 试题分析:这篇短文是一个自然公园的海报,是关于来这个公园观看野生企鹅列队回家的场面。在这个海报中指出了在观看时需要注意的一些事项。 1.细节理解题。根据短文的第二句话You will see the world’s smallest penguins coming from the ocean and crossing the beach to their home in line可知,在自然公园里,你可以看到世界上最小的企鹅列队从海洋穿过海滩回家。应该选B。 2.细节理解题。根据短文的第二句话You will see the world’s smallest penguins coming from the ocean and crossing the beach to their home in line可知,在自然公园里,我们可以看到世界上最小的企鹅。故选A。 3.细节理解题。根据短文的第二段The Penguins Parade will last fifty minutes .可知,企鹅列队将会持续50分钟。故选B。 4.细节理解题。根据短文的第二段Wear warmer clothes for you will watch the Penguins Parade on the beach可知,因为要在海滩上观看企鹅列队,所以建议我们要穿暖和一点的衣服。根据You can’t take photos during the Parade可知A不对;根据Don’t touch the penguins可知B不对;根据You can’t smoke anywhere可知C不对。故应选D。 5.推理判断题。根据短文的第三部分中You can buy photos in the gift shops in our park可知,你可以在公园里的礼品店购买照片,故这个公园里有礼品店,故C选项的表达不符合文意。根据短文中Wear warmer clothes可知,海滩上应该是很冷,故A选项表达正确;根据It’s better to get to the beach at least 15 minutes before the Penguins Parade begin可知B正确;根据coming from the ocean and crossing the beach to their home in line可知D也是正确的。故选C。 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

It was a Sunday afternoon. It was very ______and nobody wanted to stay at home. Mike decided to go swimming in the river. His brother, Jim, wanted to go with him. " _____him with you, Mike," said their father. "He will do what you say, I think."

They ______ the river soon . A lot of people were _____ in it. Mike told Jim to play on the bank, then he ______ into the water. About an hour later, Mike swam to the bank with a fish in his hand. Jim was very ______ . He found a bottle and put the fish in it.

Jim did ______except watching the fish that evening. Suddenly Mike heard Jim ______in the room. He ran to him and asked, "What's wrong _______you, Jim?"

"The fish is _______ ." Jim said, "It swam all the time .I thought it was tired . So I took it out of the bottle and put it on the chair. I only wanted it to have a rest."

1.A. warm          B. hot           C. cool          D. cold

2.A. Carry          B. Bring          C. Take          D. Catch

3.A. worried about     B. gave up           C. arrived at      D. grew up

4.A. washing        B. running        C. resting        D. swimming

5.A. ran            B. threw          C. fell          D. jumped

6.A. exciting          B. excited         C. sad          D. angry

7.A. everything      B. something      C. nothing       D. anything

8.A. crying           B. to crying          C. to cry       D. cried

9.A. with           B. from           C. to           D. on

10.A. hungry         B. healthy           C. dead         D. busy

 

查看答案

—Could I speak to Mr. Hu , please ?

                              —_________ . He is having a meeting right now .  

A.I think so        B. I don’t think so

C. I’m afraid not       D. Yes, go ahead

 

查看答案

—I’m feeling terrible! I have a cold and a fever.

—________ .                             

A. I hope soB. I’m sorry to hear that

C. Sounds great        D. Never mind

 

查看答案

—Look at the picture .  ________ big watermelon it is!

        —Yes. Let’s see how heavy it is .

A. WhatB. What a         C. HowD. How a

 

查看答案

I don’t mind ____________ I can win or not , but I will try my best .  

A. when B. whereC. whetherD. how

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.