满分5 > 初中英语试题 >

Summer Camp Contact (联系) Kitty 6219-7830...

Summer Camp

Contact (联系)

Kitty 6219-7830   huamandarin@hotmail.com   www. huamandarin.cn

Are you looking for a place where you can enjoy Chinese study and experience Chinese culture during the summer holiday? Hua Mandarin could be your wise choice.

The new summer camp will start on July 28th and end on August 18th. We provide very small groups with 2-4 people for you to learn Chinese in an effective way. Activities including calligraphy (书法), painting, culture show, Chinese movies, kung fu, swimming, and so on will help you walk into Chinese culture with fun.

Welcome to call at 62197830  *  Kitty for more details.

Comments

  The earlier camp finished last week. Students are happy here, although they have to learn a lot upon parents' request (要求). Teachers here are trying to help children to learn in a funny way.   Kitty in Shanghai.

Please sign in to add a comment. . .

1.Hua Mandarin is the name of a _____.

A. person                    B. school

C. Chinese course             D. summer camp

2.The new summer camp will last for _______.

A. half a month               B. twenty-two days

C. one month                 D. two months

3. If you want to take part in the new summer camp, you can call at _____.

A. 56791830                  B. 62187038

C. 62197830                  D. 57917380

4.The new summer camp mainly gives children a chance to enjoy _____.

A. Chinese movies             B. some paintings

C. Chinese culture             D. some sports

5.You can get more information about the new summer camp by _____.

A. making a call               B. sending an email

C. visiting the website          D. all the above

 

1.D 2.B 3.C 4.C 5.D 【解析】 试题分析:这篇短文是一个夏令营在介绍自己的活动。他介绍了联系方式,活动内容及时间。同时希望人们在网上给予评论。 1.描述可知这是一个夏令营在介绍自己的活动,它留下了自己的网址和邮箱,及Hua Mandarin could be your wise choice.故选D。 2.The new summer camp will start on July 28th and end on August 18th.可知从七月二十八日到八月十八日,故选B 3.细节理解题。根据短文开头的联系方式,故选C。 4.Activities including calligraphy (书法), painting, culture show, Chinese movies, kung fu, swimming, and so on will help you walk into Chinese culture with fun. 可知夏令营可以给孩子们一个享受中国文化的机会,故选C 5.短文可知通过电话,邮箱,网址,可以获得更多的信息,故选D。 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

She looks forward to _____ the Great Wall.

A. see           B. seeing   

C. to see      D. sees

 

查看答案

—Can you tell me ______ ?

—Yeaterday afternoon.

A. when the train leaves                      B. when does the train leave

C. when the train left                        D. when did the train leave

 

查看答案

—Thanks for your help!

— _______.

Don’t mention it                         B. That’s right

C. It doesn’t matter                    D. I did nothing

 

查看答案

You mustn’t forget ______ your dictionary when you come here tomorrow.

A. to bring      B. bring      

C. to take      D. take

 

查看答案

—Where is Tom?

—I heard him ______ with our English teacher when I passed the teacher’s lounge.

A。talks        B. talked     

C. talking      D. to talk

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.