满分5 > 初中英语试题 >

How do you make friends? Some students a...

How do you make friends? Some students are sharing their ideas with us.

满分5 manfen5.comTom

Although we are quite different, Adam and I have been close friends for 5 years. We have a lot to talk. We play basketball together after school. We go for a picnic at weekends. It’s always a pleasure to be with him.

满分5 manfen5.com Yumi

I spend my spare time mostly with people from other countries. When I’m with them, I really get to know what they’re like and how easy they are to get along with. They help me to improve my English.

满分5 manfen5.comAnna

I’ve made some good friends at the gym I go to. People there are very friendly. Talking to them as I take exercise is a good way for us to get to know each other.

满分5 manfen5.com Peter

I can make more friends on the Internet because it keeps me in touch with the whole world. I can get worldwide stories from my friends all over the world.

1. Adam is ______ friend.

A. Tom’s    B. Yumi’s

C. Anna’s D. Peter’s

2.  With the help of her friends, Yumi ______.

A. takes more exercise        B. learns English better

C. feels happier at picnics        D. knows more about the world

3.What helps Peter make more friends?

A. The story.       B. The sport.

C. The Internet.     D. The language.

 

1.A 2.B 3.C 【解析】 试题分析:这篇文章主要讲了你怎样交朋友?一些学生在分享他们的建议. 1.细节理解题。根据Adam and I have been close friends for 5 years.亚当和我已经是5年的朋友了.可知选A。 2.细节理解题。根据They help me to improve my English.他们帮我提高英语.可知应选B。 3.细节理解题。根据I can make more friends on the Internet我可以在网上交更多的朋友.故选C。 考点:故事阅读类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Two years ago, Martin was a “problem child” and he often caused a lot of trouble. But he didn’t usually give his mother much trouble. However, after his father’s death, Martin’s life became much more      . His mother didn’t have enough money to       for his education. To do this, she had to work hard, and so she was not often at home with him.

His mother looked after him as       as she could, but Martin still caused problems. He was not interested in      and he was often in trouble with the police. Luckily, his mother was very patient, and didn’t give up trying to help him. In the end, she made a difficult decision: to send him to a boys’ boarding school (寄宿学校). But Martin     it very much. One day, he told his head teacher he wanted to leave the      . The head teacher said it was necessary for Martin to talk with his       . So Martin called his mother. To his surprise, this phone call changed his life.

   was really what I needed,” he said later. “My mother helped me to understand how much she had given me. She also told me that my father was watching me, _   he had died, and he would always be proud of everything good I did. I realized that after my father died, I was      to be alone, and I tried to make my mother pay more attention to me.”

Martin has really changed, and he is now a      student in his class. How was he able to change? His mother’s love helped _      to feel good about himself. As Martin says it’s very important for parents to be there for their children.

1.A. carefulB. beautifulC. difficultD. wonderful

2.A. payB. askC. lookD. wait

3.A. fastB. wellC. soonD. good

4.A. eating   B. playingC. fightingD. studying

5.A. hadB. likedC. hatedD. took

6.A. roomB. libraryC. streetD. school

7.A. motherB. fatherC. teacherD. head teacher

8.A. IB. ItC. HeD. One B

9.A. ifB. thanC. althoughD. because

10.A. nice    B. gladC. afraidD. careful

11.A. bad    B. goodC. healthyD. lazy

12.A. itB. meC. herD. him

 

查看答案

We _____ more than 1,600 words since we began to learn English.

A. learn           B. have learned       

C. learned          D. are learning

 

查看答案

We have a lovely room. It’s one of _____ in the hotel.

A. nice   B. nicer   

C. nicest   D. the nicest

 

查看答案

  I have been to London. I _____ there last month.

A. go              B. went              

C. have gone        D. will go

 

查看答案

— Could you tell me how _____ cakes?   — Sorry, I don’t know.

A. make   B. making       

C. to make  D. made

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.