满分5 > 初中英语试题 >

In China, the traffic keeps on the right...

In China, the traffic keeps on the right. But when you are in England, you must be very careful  because the traffic drives on the left. Before you cross a street, you must look to the right and the left. In the morning and in the evening, when people go to or come from work, the streets are very busy. Traffic is the most dangerous then.

When you are in some English cities, there are big buses with two floors, you can sit on the second floor. From there you can see the city well. It’s very interesting.

1.In England the traffic moves ___.

A. on the right   B.on the left

C. in the middle   D. in the park

2..When you cross a street, you must look to ___.

A. the front  B.the right 

C. the left   D.B and C

3.It is ___ to cross the streets in the morning and in the evening.

A. dangerous  B .interesting 

C. easy  D. safe

4.You can see the cities very well on the ___ floor of the bus.

A.first  B. second 

C. third  D. fourth

5.In most parts of China, the traffic are on the ___.

A.front  B. left 

C. right  D. back

 

1.B 2.D 3.A 4.B 5.C 【解析】 试题分析:这篇文章讲述的英国的交通规则和中国的不同,在中国司机是靠右行驶,而在英国是靠左行驶。并且讲述了英国的交通状况。 1.But when you are in England, you must be very careful because the traffic drives on the left.可知,在英国司机是靠左行驶的。故选B。 2.Before you cross a street, you must look to the right and the left.可知,过马路时要左右看。故选D。 3.In the morning and in the evening, when people go to or come from work, the streets are very busy. Traffic is the most dangerous then.可知,早晨和晚上是上下班的高峰期,此时过马路非常危险。故选A 4.细节理解题。由文章信息you can sit on the second floor. From there you can see the city well.可知,坐在公交车的第二层你可以很好地欣赏整座城市。故选B。 5.由文章信息In China, the traffic keeps on the right可知,在中国驾驶是靠右行驶的。.故选C。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

David: I like blue. I have a clothes shop, and I find when I changed the wall’s color to blue, my clothes sold better. Someone told me that blue can make people feel safe.

Mary: I’m a nurse. I heard that green can make people feel energetic. Because it’s the color of nature, it can also give people a feeling of hope. It’s my favorite.

Li Ming: I like red. In our country, red means good luck. For example, during Spring Festival, most Chinese people like wearing red clothes , because we believe it will bring us good luck in the future.

Sam: I like orange because it’s a warm color. When I’m sad, if I see something orange buying things that are orange ---- bags, hats, cups, anything! I live in an orange world!

Linda: I think black is a powerful color . We know that the leaders of a country always wear black clothes. And, it makes people look thin.

1.Of the following people, who likes green best?

A. Mary     B. David    C. Sam    D. Li Ming

2.If you want to give a gift to a friend who is sad, which of the following is the best according to the passage?

A. A blue cup.          B. A green pencil case.

C. An orange coat       D. A black wallet

3. Why do the Chinese like red?

A.They think red makes them feel safe.

B.They think red brings good luck.

C.They think red makes them powerful.

D.They think red gives them a feeling of hope.

4.If you want to look like all of the other people in the government, which color will you choose?

A. Green   B. Red   

C. Orange.   D. Black

5. Which of the following is TRUE?

A.Linda is a nurse, and she likes green.

B.Li Ming thinks red is a lucky color.

C.Mary thinks orange gives people a feeling of hope.

D.Sam thinks fat people should wear green clothes.

 

查看答案

Clothes are important in our life. Different people wear different clothes. Now let’s listen to some people’s .

My name is Tina. I started working this year, so I’m able to get clothes more often than before.  there are different people in my working place every day, I want them to think I am very beautiful. I like to wear bright colors and always when I go to parties. I buy all kinds of clothes and I try to the latest way of dressing.

I am David. I don’t have much to say about clothes. Shopping for clothes isn’t really the way of  life I’m in. Since I’m still at college, I don’t really mind I wear . I have two jackets and I often wear them. I know   about the way of dressing.

My name is Maria. I’d like to say that my clothes have to be and make me feel easy as soon as I put them on. Sometimes I buy clothes in some small markets — they are less   there.

1.A. plans     B. ideas        C. habits       D. ways

2.A. new    B. nice         C. old         D. ugly

3.A. Though  B. Because      C. If          D. Until

4.A. dress up  B. carry out     C. put on       D. calm down

5.A. hate     B. follow       C. understand   D. notice

6.A. strict    B. tired         C. worried      D. interested[

7.A. what    B. where        C. how         D. which

8.A. much    B. few         C. little         D. many

9.A. terrible   B. beautiful     C. smooth       D. comfortable

10.A. cheap    B. expensive   C. important     D. necessary

 

查看答案

---- What did he tell you ,my boy ?

---- He said the sun always ____ in the east.

A. went up   B. will go up   C. goes up    D. go up

 

查看答案

If you ___ to the Palace Museum next week, I will go with you.

A. go     B. will go    

C. went     D. goes

 

查看答案

I am looking forward to ____  from you.

A. hear     B. heard    

C. hearing   D. hears

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.