满分5 > 初中英语试题 >

Mom hates. Dad forgets. Brothers and si...

 

Mom hates. Dad forgets. Brothers and sisters never care.

Friends lie. People laugh. Even your dog turns away.

You feel lost. Nobody helps.

You talk. Nobody listens.

On Helpline: You talk. We listen.

We listen to all you would like to share.

It costs nothing to ask for help.

Call 911911 anytime, from Monday to Sunday.

Carefree Helpline cares for you, day and night.

To talk face to face, please call 122133.

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

1.What can we learn about Carefree Helpline?

A. They listen to people in trouble.

B. They help homeless dogs.

C. They collect money for people in need.

D. They mainly give advice to parents.

2. What does “your dog turns away” mean in the reading?

A. Your dog runs away from home.

B. Your dog does not care about you.

C. Your dog bites other people.

D. Your dog cannot find its way home.

3. When can people call Carefree Helpline?

A. Only on Monday.B. Only on Sunday.

C. Only on weekends.D. Anytime, any day.

4.If you want to talk face to face with them, you can call       .

A. 999999B. 911911

C. 122133D. 122122

5.In which page of a newspaper can you most probably find the reading?

A. News.B. Advertisement.

C. Business.D. Science & Health.

 

1.A 2.B 3.D 4.C 5.B 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了无忧热线的广告。它描述了什么样的人可以拨打热线,及拨打的时间以及热线的类型。 1.归纳理解题。根据短文描述,当有苦恼没有人听,而无忧热线会帮助你,故选A。 2.上下文描述可知没有人听你倾诉,没有人帮助你,由此可以推断小狗也不关心你,故选B。 3.】细节理解题。根据Call 911911 anytime, from Monday to Sunday. Carefree Helpline cares for you, day and night.可知是任何时间,故选D。 4.To talk face to face, please call 122133故选C 5.推理判断题。根据短文内容可知这是一个热线做的广告,故选B 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Lois Olson was ten years old. Because of her illness, her body was covered with a plaster cast (石膏绷带). She depended on her family for     . One night when she was asleep, she suddenly      , because her bed and the whole house were shaking terribly. She was afraid. She knew she couldn’t       .

Later, describing her    , she said, “I      that it wasn’t only my bed that was shaking, but also the whole house. And the terrible sounds told me it was a tornado (龙卷风).”

“I     loudly, ‘Daddy, Daddy!’ Before I finished calling him, he was by my side. He picked me up and carried me to a     place. It was hard for him to carry me because of the heavy cast. I noticed he was tired, but I saw something else, too. He     as his eyes met mine and I knew he loved me.”

She said, “No matter what difficulties we are facing, we should not be afraid, because we are not      . When something bad or terrible happens, we should believe that there will     be something or somebody who can help us. We just need to believe in those people we love. With the magic of love, everything is going to be all right.”

1.A. somethingB. anythingC. everything    D. nothing

2.A. put upB. looked upC. gave up    D. woke up

3.A. drawB. dropC. run        D. finish

4.A. experienceB. influenceC. article    D. accident

5.A. explained  B. considered    C. decided    D. realized

6.A. shoutedB. talked    C. argued        D. sang

7.A. quietB. safeC. busy        D. strange

8.A. stoppedB. escapedC. cried         D. smiled

9.A. dangerousB. sillyC. alone    D. poor

10.A. sometimesB. alwaysC. never        D. hardly

 

查看答案

—Could you please lend me the novel            the other day?

A.that you talked    B.you talked about it 

C.you talked about   D.which you talked with

 

查看答案

—Daviods made great progress recently.

A.So is he    B.So he is    

C.So has he   D.So he has

 

查看答案

— How do you want to deal with the old clothes?

— They will      to the children in the small villages.

A. send      B. be sending   

C. be sent     D. have sent

 

查看答案

— I can’t reach      high. What shall I do?

     David to help you.

A. so; Ask    B. such; Ask     

C. so; To ask   D. such; Asking

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.