满分5 > 初中英语试题 >

Louie was crazy about chocolate. He love...

Louie was crazy about chocolate. He loved having chocolate biscuits for breakfast. He asked his dad to buy all kinds of chocolate cookies for him.

One morning, Louie’s big brother, Ben, said to Louie, “You can’t live without chocolate, can you?” “Of course I can,” said Louie. “But I don’t want to.” “I bet you anything that you can’t live without chocolate for one whole week,” said Ben. Louie stopped eating his chocolate cookies and looked at Ben, “You bet anything? Even your new skateboard?” “Why not?” said Ben. “I’m sure you can’t last seven whole days.” “That’s what you think,” said Louie. And then he put his chocolate cookies into a box.

Monday was easy for Louie. He had porridge for breakfast. On Tuesday he didn’t exchange his yogurt for Anna’s chocolate pudding at lunch. On Wednesday he went to Franco’s birthday party and didn’t eat the chocolate cake. On Thursday, Aunt Irene came to visit with chocolate-chip cookies. “I’m not really hungry,” said Louie. On Friday and Saturday Louie didn’t exchange his apple juice for Josh’s chocolate milk.

Then came Sunday. Louie woke up and found a glass of milk and a pile of chocolate cookies beside his bed. “Go ahead. Enjoy yourself,” said Ben. Louie picked up a piece of chocolate cookie, but then he stopped, “I’m thinking how delicious it will taste tomorrow after I ride my new skateboard,” said Louie. “Oh, no!” cried Ben. “I was so close!”

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

1.. The underlined phrase “crazy about” has the same meaning as “      ”.

A. very interested inB. very famous for

C. very proud ofD. very angry with

2. What will Louie get if he lives without chocolate for a week?

A. A new bike.

B. A new skateboard.

C. More chocolate biscuits.

D. Some chocolate-chip cookies.

3.What’s the right time order according to the passage?

Louie had some porridge for breakfast.

Louie refused to eat the chocolate cake.

Louie didn’t eat chocolate-chip cookies.

Louie didn’t exchange his yogurt for chocolate pudding.

A. ①④③②B. ④③②①

C. ③①④②  D. ①④②③

4.From the last paragraph, we can guess that       .

A. Ben will keep his skateboard

B. Louie won’t get the skateboard

C. Louie will have the skateboard tomorrow

D. Ben was very happy because his trick was successful

5. According to the passage, we can learn that       .

A. Louie hid all his chocolate cookies after the bet

B. Anna had chocolate pudding for lunch on Tuesday

C. Aunt Irene visited Louie’s family on Wednesday

D. Louie wanted to exchange his apple juice for Josh’s chocolate milk

 

1.A 2.B 3.D 4.C 5.B 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了路易对巧克力非常喜欢,但是当哥哥和路易打赌时,为了赢哥哥的滑板路易挡住了巧克力的诱惑。 1.推理判断题。根据短文第一段He loved having chocolate biscuits for breakfast. He asked his dad to buy all kinds of chocolate cookies for him. 描述可以推断路易喜欢巧克力,故选A。 2.“You bet anything? Even your new skateboard?” “Why not?” said Ben.可知他们赌本的新滑板,故选B 3.归纳理解题。根据第三段描述可知路易周一早饭吃了粥,周二他没有和安娜的巧克力布丁交换他的酸奶,周三他去弗朗哥的生日聚会没有吃巧克力蛋糕,周四,没有吃巧克力曲奇饼。故选D 4.推理判断题。根据第四段“I’m thinking how delicious it will taste tomorrow after I ride my new skateboard,” said Louie描述可以推断路易会赢了哥哥的滑板,故选C。 5.】细节理解题。根据第三段On Tuesday he didn’t exchange his yogurt for Anna’s chocolate pudding at lunch.可知安娜在周二吃了巧克力布丁,故选B. 考点:故事类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

In 1957, an Irish family moved into the house next to ours, and the son John was in my class at school. And he      became well-known to the young and the old.

Although many of the adults in the neighborhood regarded John as “a bit of a rogue”, he was still    with all the kids, because in many ways he was like a leader, and that made      one of us. His cheeks were always red and if he asked you to take part in some    , whether it was picking mushrooms, checking rabbit traps or just going to the shops, you would feel    or at least pleased to be included. But this some-times came at a cost (付出代价). I can   feeling quite uncomfortable when, for example, he    a shop assistant for the items on high shelves.

He would put some goods into our pockets, while he   his conversation with the assistant who turned her back towards us. I worried that my parents would be angry if I told them   we had done. He always said, “The police won’t take us alive.” But I still    to stay far away from him in the end. Now I’m glad to make the right decision at that time.

1.A. regularly  B. quicklyC. usually     D. mainly

2.A. popularB. pleased    C. satisfied    D. strict

3.A. her B. them        C. him  D. you

4.A. meetingB. reportC. review     D. activity

5.A. angry  B. nervous     C. proud      D. strange

6.A. rememberB. forgetC. refuse      D. lead

7.A. ordered    B. mendedC. asked      D. forced

8.A. continuedB. createdC. influenced     D. replaced

9.A. whereB. whatC. why      D. when

10.A. learnedB. agreed   C. hated   D. decided

 

查看答案

     

—Yes.I want to buy a pair of shose for my son.

A.What can I do for you    B.Can I help you

C.Can you help me          D.Do you like it

 

查看答案

—Did Mr Turner tell you       ?

—Yes.He said he went there in 2003.

A.when he traveled to Tokyo      B.how did he go to Tokyo

C.where he spent his holidays     D.why did he visit Tokyo

 

查看答案

— I went to your home at 4 pm yesterday, but nobody was in.

— Oh, I     football with my friends in the park then.

A. played     B. have played    

C. am playing D. was playing

 

查看答案

It is very kind     you to help me with my lessons. It’s hard     me to learn them well without your help.

A. of; for B. of; of       

C. for; of  D. for; for

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.