满分5 > 初中英语试题 >

Tina’s town offers two projects in summe...

Tina’s town offers two projects in summer. Both of them will be fun. Tina is athletic. She plays softball and soccer well. She likes to swim, too. Tina also likes to draw, and she wants to learn how to paint. She is reading about what activities the two projects will offer.

Art Week

Come to ART WEEK and meet some artists who have fun ideas. You will learn lots of different ways to create art. You can also work on a new project of your own. You can choose your own idea or one of ours. You will be amazed at what you can do.

You will learn how to make —

★action figures from cans and bottles

★pictures from straws

★puppets from paper bags

And more!

On the last day of the week, there will be a big art show. All your friends and family can come.

 

Camp Pine Lake

CAMP PINE LAKE invites you to have fun in the sun!

Spend four days with us. Our teachers will help you safely enjoy new activities. Learn how to paddle a canoe (用浆划独木舟). Learn how to swim. Enjoy food in a whole new way. Explore the woods while listening to birds’ singing.

CAMP PINE LAKE also offers —

★campfires

★riding horses

★songbooks

We will end the project with a picnic. Invite your family to meet your new friends at CAMP PINE LAKE!

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

1.When could Tina go to Art Week?

A. In autumn.B. In spring.   

C. In summer.    D. In winter.

2. Tina might choose Art Week because she likes to     .

A. drawB. cook

C. canoeD. swim

3.People can do the following EXCEPT      at Camp Pine Lake.

A. paddle a canoeB. learn to swim 

C. enjoy foodD. set birds free

4.People who go to Camp Pine Lake will      in the end.

A. sing some songs              B. have a picnic

C. get a nice puppet             D. play fun games

5.Which of the following is NOT true?

A. Some artists with fun ideas will go to Art Week.

B. You can have fun in the sun at Camp Pine Lake.

C. Everyone can visit the art show at Art Week.

D. You can spend seven days at Camp Pine Lake.

 

1.C 2.A 3.D 4.B 5.D 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了蒂娜的镇上在夏天举行两个项目,人们可以根据自己的喜好参加。艺术周上你将学到创造艺术的不同方式。在松树湖野营,你将在阳光下玩的高兴。 1.Tina’s town offers two projects in summer.描述可知在夏天提供的这两个项目,故选C。 2.一段Tina also likes to draw, and she wants to learn how to paint.可知蒂娜喜欢绘画,故选A 3.】是非判断题。根据第三段Learn how to paddle a canoe (用浆划独木舟). Learn how to swim. Enjoy food in a whole new way. Explore the woods while listening to birds’ singing.故选D。 4.最后We will end the project with a picnic故选B 5.是非判断题。根据第二个项目中的Spend four days with us可知,共花费四天的时间,故选D 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

It was a special day for Talia. She was       a dinner celebration. She wanted to look very nice for her      out. First, she got her hair cut at a salon.

Then, she got her fingernails (指甲) done with a baby pink color. Talia was not     the color. She asked the woman to     the color to purple. She liked the purple very much.

It was almost time to go out. Talia went home and looked in     closet (衣橱). She tried on a pair of light blue trousers with a white blouse. She tried on a purple dress with a black belt. She tried on a brown skirt with a green top.    she chose the purple dress. Many of her friends and family were at the        when she got there.

She hugged (拥抱) her mother and father. She gave her grandfather a kiss. Talia’s sister     her a big smile.       Her best friend, Asra, gave her a present. The next day would be Talia’s birthday,         she was celebrating it now. “Happy Birthday, Talia!” they said. “You look great!” “I feel great        all of you are here,” said Talia, “for my last night as a teenager.”

1.A. looking forward toB. holdingC. getting ready for D. planning

2.A. walk         B. picnic    C. trip        D. night

3.A. happy with    B. careful aboutC. worried aboutD. mad at

4.A. add        B. changeC. send      D. match

5.A. your       B. her    C. my          D. our

6.A. Finally        B. Luckily C. Usually     D. Actually

7.A. airport       B. cinema    C. restaurant  D. stadium

8.A. won          B. wantedC. made      D. gave

9.A. but         B. as    C. or           D. when

10.A. before        B. although   C. if          D. because

 

查看答案

— Thanks for staying with me and making me comfortable, Mei.

      . That’s what friends are for.

A. My pleasure B. Good idea 

C. Of course  D. It’s nice of you

 

查看答案

— Look! Lisa       for nearly two hours. I think she needs a rest now.

—You’re right. Let’s meet her over there.

A. was skatingB. had skated

C. skates     D. has been skating

 

查看答案

— Don’t       . Hope is always around you.

— Thanks, Jimmy.

A. look upB. wake up

C. give upD. pick up

 

查看答案

— I don’t know what to do.

— If I       you, I       buy a guidebook.

A. am; will    B. am; would 

C. were; willD. were; would

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.