满分5 > 初中英语试题 >

The picture shows 18-year –old Katy Ross...

The picture shows  18-year –old Katy Ross in Nepal, a small country in north India. Katy left school 8 months ago and soon she will go to university .She loves traveling and decides to visit Asia before she goes to university. Katy is living with a family in the capital of Nepal. She has learnt a lot about the country since she arrived 4 months ago. The family has two children but many uncles and cousins live with them in their big house. They have taken Katy to many parties.

Katy teaches for four hours a day at a small school. All the classes are in English and the pupils have spoken English since the age of six. The older children speak English very well. Katy has taught writing, grammar and art, all in English. She enjoys art most. And she thinks the children like the lessons best , too.

Katy doesn’t have a lot of time to see Nepal, but soon she will stop teaching and travel around Nepal with a friend.“After that, ’’ Katy says,“we will visit more countries in Asia.  We ’ re not sure which ones yet. ’’

1.Why is Katy in Nepal?

A. She is studying there.           

B. She wants to take some pictures there.

C. She wants to learn more about the country.   

D. She is an exchange student.

2.Which of the following is TRUE about the family Katy is living with?

A. They are friendly.       

B. There are three people in their house.

C. They are strange.       

D. They have never taken Katy to the parties.

3.How long has Katy been in Nepal?

A. Eight months.     B. Six months.    C. Four months.    D. One month.

4.When did the children begin to speak English?

A. When they are 5 years old.          

B. When they are 6 years old.

C. When they are 7 years old.          

D. When they are 8 years old.

5.According to the passage , Katy ________.

A. likes traveling very much           

B. doesn ’ t want to live with a family

C. only teaches writing in English  

D. will go back to school after she leaves Nepal.

 

1.C 2.A 3.C 4.B 5.A 【解析】 试题分析:这篇文章主要介绍了Katy8个月前离开学校,即将上大学。她喜爱旅行,决定在上大学前去参观亚洲。她在尼泊尔的一个小学校里教孩童学写作、语法、美术。她打算去参观更多的亚洲国家。 1.推理判断题。根据She has learnt a lot about the country since she arrived 4 months ago.句意:自从她4个月前到达尼泊尔,她已经对这个国家了解了很多。由此可知,她去那是为了了解这个国家。故选C。 2.推理判断题。根据The family has two children but many uncles and cousins live with them in their big house. They have taken Katy to many parties.句意:这户人家有两个孩子,但是很多叔叔表兄弟姐妹和他们一起住在他们的大房子里。他们把Katy带到很多晚会上去。由此看出他们很友好。可知应选A。 3.细节理解题。根据She has learnt a lot about the country since she arrived 4 months ago.句意:自从她4个月前到达尼泊尔,她已经对这个国家了解了很多。可知她在尼泊尔已经有四个月了。故选C。 4.细节理解题。根据All the classes are in English and the pupils have spoken English since the age of six. 句意:所有的课都是用英语的,学生从6岁开始说英语。可知他们6岁开始学说英语。故选B。 5.细节理解题。根据She loves traveling and decides to visit Asia before she goes to university.句意:她热爱旅行,决定在上大学前去参观亚洲。可知应选A。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

A teenage girl couldn’ t stand her family rules , so she left home.

She wanted to be a star and became famous. But she had a little education and   years later, she had to ask for food on the street for a living. Now her father has died. Her mother is an old woman. But she is still      her daughter. She has been to every corner of the city. Everywhere she goes, she     a big photo of her daughter on the wall. At the lower part of the photo she writes,“I still love you… Come back home! ”

One day, the daughter saw one of the photos. She was so surprised that she couldn’t believe her      .“Is that me?” She moved     and read the words,“I still love you…” She cried. She couldn’t wait       back home. When she got home, it was early morning. She pushed the door. The door opened itself. She rushed to the bedroom at once. Her mother was sleeping there. She       her mother up,“It’s me! Your daughter is back home!” The mother and daughter looked at each other with excitement, full of happy tears. The daughter asked, “       is the door unlocked? A thief could get in.” The mother answered softly,“The door has never locked     you left. We miss you all the time. We believe that you’ll come back some day.”

As everyone knows, parents love their children forever. Children should also understand their parents and share their happiness, sadness, even everything with their parents.     _ this way, both parents and children can be happy.

1.A. a littleB. a fewC. muchD. more

2.A. looking forB. looking afterC. looking atD. looking up

3.A. sets onB. puts upC. cuts upD. makes up

4.A. eyesB. earsC. noseD. head

5.A. fartherB. further   C. closer    D. away .

6.A. goingB .goC. to goneD. to go

7.A. wakeB. wakes    C. wokeD. waking 

8.A. what    B. whoC. whenD. why

9.A. sinceB. forC. before    D. unless

10.A. WithB. InC. ByD. On

 

查看答案

根据汉语意思完成句子,每空一词。

1.珍妮喜欢开着灯睡觉。

Jenny likes to sleep _____ lights _______

2.杰克会和同学们相处得很好。

Jack will _______   ______ well with his classmates.

3.走的时候务必把门锁上。

_________  _________ to lock the door when you leave.

4.他发现独自完成这件事挺难的。

He found _______ hard to do it by  ______ .

5.使我们惊讶的是,他什么也没说就走了。

_____ our______, he left without saying anything.

 

查看答案

句型转换,按括号内的要求转换下列句型,每空一词。

1.I think this book is interesting.(改为否定句)

I _______  think this book ______ interesting.

2.The latest scientific show will be on in five days.(对画线部分提问)

______   _____will the latest scientific show be on?

3.It ’ s raining very heavily.(改为感叹句)

________ _________ it is raining! 

4.The water was so dirty that we couldn’t drink it.(改为简单句)

The water was_______ dirty for us _____drink.

5.Does the shop close at six every day? Do you know?(两句合并为一句)

Do you know _____the shop _____ at six every day?

 

查看答案

选择方框中的动词词组,并用其适当形式填空。

满分5 manfen5.com

1. _____________ your health because you are not strong .

2.We are _______________ seeing each other soon.

3.Don ’ t forget __________ the lights when you go out.

4.They should _________¥25 ________ the cartoon book.

5.We must ____________ to help those poor students.

 

查看答案

We will go for a picnic if it_____ this weekend.

A. will rain     B. rains         C. won ’ t rain     D. doesn’t  rain

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.