满分5 > 初中英语试题 >

—I’m still hungry. May I have _______ ca...

—I’m still hungry. May I have _______ cake?

—Sure, here you are.

A. another                       

B. the other                       

C. others

 

A 【解析】 试题分析:句意:--我现在仍然很饿。我可以再来一块蛋糕吗?--当然可以,给你。分析选项:another另一个(三者以上的另一个);the other另一个(两者当中的另一个);others其他人或事物(相当于名词性物主代词)。分析:表示再一个:another+数词或者数词+ more。 故选 A 考点:考查代词的用法。  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Every year, ________ kids in Africa die of hunger, what can we do for them?

A. ten thousands              

B. thousand of                 

C. thousands of

 

查看答案

根据汉语提示和要求写一篇短文。

要点:

1、现在越来越多的人喜欢养宠物,宠物正受到很多人的青睐。

2、养宠物有什么好处?

3、养宠物应该注意什么?

注意:

1、词数80—100左右,须包括以上要点。

2、条理清楚,语句规范通顺,字迹工整。

 

 

 

 

 

 

 

 

 

查看答案

根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,将答案按序号填入下面表格内。

Reading books is a good hobby for all kinds of reasons.

First, reading books is f 1. . You can always keep yourself interested and help you to have an enjoyable time if you like reading. This is especially u 2.  when the weather is bad. It is a relaxing hobby too. You can really become lost in a book.

   学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!Next, you can read a book a 3.  : in a car, in a waiting-room, on a plane, in bed —even in the bath. All you n  4. is a book! Reading is a convenient hobby as it is easy to stop and then start again.

   A  5. good reason for reading books is that it is useful. If you read as a hobby you will get better and better at it. This m  6.  that you will read faster and will become better at understanding what you read. As your reading improves, you will probably find your schoolwork becomes much e  7. . Many school subjects depend on(依靠) good reading and, as you read, you learn more and more.

Some people say that reading is out of date(过时). This is not t 8.  . You have to be able to read to use a computer and, t学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!he better you read, the better your computer skills will be. Reading is never out of date!

   Good readers are most likely to be good w  9.  , too. They are usually good at spelling as well, and have more things to write about. Reading books is a wonderful hobby, one of the best. W  10.  other hobby could be学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! more useful, or more enjoyable?

 

查看答案

根据短文内容,按要求答题。(回答81—85题时,不得超过八个单词。)

A forest fire that burned 55 square kilometres was finally brought under control on Wednesday morning. The fire started on Sunday in Black Bear State Park and quickly spread to nearby areas.

On Monday, police evacuated(疏散) the small town of Lawson and ordered the people to leave their homes. The fire destroyed 20 homes in the area and caused heavy damage to 40 others.

Nobody was hurt. Officials said the damage to homes and cars was between $l million and $2 million. The government declared the town a disaster (灾难) area. The fire spread quickly in the hot, dry weather. Fire fighting was difficult because of strong winds. Firemen from 55 fire departments in the state joined the National Fire Service to put out the fire. Some kept fighting for 24 hours. Fire engines and helicopters dropped water onto the fire. In order to control the fire, firemen cleared a way around the fire.

Police closed King Road to traffic on Tuesday because of heavy smoke. Thousands of tourists had to drive an hour north to Queen Road to pass the fire area.

Some people did not follow the police order. Paul Grayson sent his wife and two children to safety, but he stayed. As the fire came within 50 feet of his house, he started thinking, “Am I foolish? Did I stay here too long, just for a house?”

1.When and where did the forest fire start?

 

2.What did the police order the people to do?

 

3.Why was fire fighting difficult?

                        学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!                                              

4.How did the firemen drop water onto the fire?

 

5.What kind of person do you think Paul Grayson was?

 

 

查看答案

根据短文内容,从下面方框中选择适当的单词或词组填空,使短文内容完整正确。

easier;   knock;   mess;   trouble;   virus

I want to have a robot to help Mum with the daily work. I think that life is 1. when you have a robot, but Dad says that robots are just computers and can catch a   2.  easily. When this happens, you can have a lot of   3.  with it. Instead of helping you, it will make a 4. at home. It will 5. over lamps and furniture. And then you will decide to return it to the robot shop.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.