满分5 > 初中英语试题 >

Can animals be made to work for us? Some...

Can animals be made to work for us? Some scientists think that 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!one day animals may be taught to do a number of simple jobs. They say that in a film or on TV .We may see elephants, or monkeys, dogs, bears, or other animals doing a lot of things. If you watch carefully, you may find 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!that those animals are always given something to eat in return(作为回报) for doing them. The scientists say that many different animals may be taught to do a number of simple jobs if they know they will get something to eat in return.

    Of course, as we know, dogs can be used to guard a house, and elephants can be used to do some heavy jobs. And we can also teach animals to work in factories. Apes(猿猴), for example, have been used in America to help make cars and scientists believe that these large monkeys may one day get in crops(收割庄稼) and even drive trains.

1.Elephant scan be used to do some heavy jobs because ____.

A. they can eat a lot   B. they are very heavy, too    C. they are very strong

2.Dogs can be used to guard a house for his host because ____.

A. they are good at running

B. they are very kind and friendly to people

C. they are brave enough to get the strangers(陌生人)and thieves away from the house

3.Many different animals may be taught to do some simple jobs if ____.

A. they have enough food to eat

B. if they are sent to school

C. they learn they will get something to eat in return after doing them              

4.____ can be trained to work for us.

A. Only a few animals       B. A lot of animals        C. Few animals

5.Many scientists are working hard to ____.

A. make monkeys get in crops and drive trains

B. make monkeys guard houses like dogs

C. make bears get in crops

 

1.C 2.C 3.C 4.B 5.A 【解析】 试题分析:这篇短文主要为我们讲述的是科学家们相信人们可以训练很多种不同的动物,让他们去做一些简单的工作。例如狗可以用来看家护院,大象可以帮人们做一些重活等。而且人们还可以训练动物去工厂里工作。 1.推理判断题。根据文意可知,人们让大象做一些重活是因为大象非常的强壮。A选项的意思是大象吃得多;B选项的意思是他们也很重。这两个选项都不是人们让大象做重活的原因。故选C。 2.推理判断题。根据文意可知,人们让狗来看家护院,这是因为狗很勇敢,可以把陌生人或小偷吓跑。A选项的意思是狗擅长跑步;B选项的意思是他们对人们友好、善良。这两个选项不是人们让狗看家护院的原因。故选C。 3.细节理解题。根据短文第一段的最后一句话The scientists say that many different animals may be taught to do a number of simple jobs if they know they will get something to eat in return.可知,科学家们说,人们可以教许多不同的动物做一些简单的工作,如果动物们知道作为回报,他们会得到一些吃的。由此可知选C。 4.推理判断题。根据短文中The scientists say that many different animals may be taught to do a number of simple jobs if they know they will get something to eat in return.可知,许多动物都可以被教去做一些简单的工作。故选B。 5.细节理解题。根据短文的最后一句话scientists believe that these large monkeys may one day get in crops(收割庄稼) and even drive trains.可知,科学家们相信这些大的猴子有一天可以去收割庄稼,甚至开火车。故选A。 考点:科普类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Three small fish lived in the sea. When they were very young, their parents died. They had to      each other day after day. Finally, they    up and dared to swim deeper and further.

     One morning, the three fish wer   to a shallow (浅) water by a big wave (浪). A small boat was taken there, too. It was hard for the fish to go back to the sea because the boat was fight in front of them. The largest fish realized that they were      and said they had to find a way to leave there as fast as possible. The second largest fish      with his elder brother, but the youngest one did not. He said that there was much     for their activities, so he would not worry at all and still swam around   . At last, the largest fish returned to the pond by     over the lowest part of the boat. The second       fish also succeeded in joining his older brother in the other side of water. But the youngest one didn't follow them and still swam joyfully.

     Two hours later, when the       rose up, the water in the small shallow corner dried up. The fish who did not try to return to the sea died of lack(缺乏)of water.

1.A. listen to         B. look after        C. talk with   

2.A. grow           B. grew            C. grown     

3.A. allowed         B. given           C. taken

4.A. in safety        B. in doubt          C. in danger  

5.A. agreed          B. talked           C. compared      

6.A. time            B. food            C. water      

7.A. slowly          B. sadly           C. happily

8.A. jumps          B. jumped          C. jumping  

9.A. large           B. largest          C. larger        

10.A. storm          B. stars            C. sun

 

查看答案

The more careful you are, the          mistakes you’ll make.

A. more                  B. few               C. fewer

 

查看答案

—How much is the computer?

   —About three            yuan.

A. thousand               B. thousands of        C. thousands

 

查看答案

           do you go to a movie?

— Once a week.

A. How often              B. How long           C. How soon

 

查看答案

— I usually go to school by bus.

   — Why not            going there on foot?

A. trying                 B. try                 C. to try

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.