满分5 > 初中英语试题 >

阅读下列图表,从每题所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。...

阅读下列图表,从每题所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。

1.From the information in the picture, we know that Lily was born on ______.

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

A.June 8, 2005

B.June 22, 2005

C.June 22, 2013

2.According to the personal information, we know that Mary Connor lives in       .

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

A.Canada

B.America

C.England

3.You can borrow books_________.

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

A.at 10:30 am on Monday

B.at 10:00 pm on Thursday

C.at 3:30 pm on Saturday

4.According to the survey(调查) of 2,000 American online shoppers, ________people shop online from 5pm to 8pm.

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

A.320.B.640.C.800.

5.Which of the following is NOT TRUE?

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

A.You’d better wear y学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!our sun hat to enjoy wonderful sunshine. 

B.The boats will take you to different plac学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!es for swimming.

C.Mr Smith and his child need to pay $160 for the tour.

 

1.B 2.C 3.A 4.B 5.C 【解析】 试题分析:短文大意:本文给出了五则广告信息。 1.细节理解题。根据图中第二、三行文字可知选B。 2.细节理解题。根据图中第三、四行文字可知选C。 3.细节理解题。根据图中信息可知该图书馆在星期六不开放、星期一和四的开放时间都是上午8点至晚上9点,所以选A。 4.细节理解题。根据条线统计图可知下午5点到8点在网上购物的人占百分之三十二,所以选B。 5.细节理解题。根据图中信息可知成人票价是80美元,儿童票价是40美元所以史密斯和他的孩子去旅行需要120美元,故选C。 考点:广告布告类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Last March, the H7N9 virus (病毒)学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! hit Shanghai, Anhui, Jiangsu, Zhejiang and so on. It seemed that most people who were infected(被感染) with H7N9 had the common flu. Some people suffered from a fever or a cough.

HWOCRTEMP_ROC10

Don’t be afraid—it’s not easy to be infected with the virus. Here is some advice to help you protect yourself when it comes.

Wash your hands. You need to wash your hands with soap and hot water before you eat, after you use the toilet, and after you touch animals, because your hands may carry viruses.

Cover your nose and mouth. When someone sneezes(打喷嚏) or coughs, flu viruses can travel as far as one meter through the air, so you’d better stand a proper distance (距离) while talking to someone who has a cold. And always cover your mouth and nose with a piece of paper when you sneeze or cough, and then clean your学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! hands.

Wear a mask(口罩). Some doctors say that masks can stop the flu as much as 80%, but if

you don’t wash your hands often, it’s no use wearing a mask. And it’s necessary to wear the mask in the groups of people.

Do sports often. Exercises will help make your body strong enough to resist the virus. 

1.When did the H7N9 virus hit Shanghai?

A.In March, 2013.B.In May, 2013.C.In March, 2012.

2.Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Some people who were infected with the H7N9 virus had a toothache.

B.You should cover your mouth and nose with a piece of paper when you sneeze or cough.

C.Some doctors say that masks can stop the flu as much as 100%. 

3.How many ways to stop the virus are mentioned in the passage?

A.Three.B.Four.C.Five.

4.What does the underlined word “resist ” mean in Chinese?

A.抵抗B.传播C.感染

5.What’s the main idea of this passage?

A.It tells us how to wash hands.

B.It tells us why we should use masks.   

C.It gives us some advice on how to protect ourselves when the H7N9 virus comes.

 

查看答案

Bruce shook his money box again.

Nothing! H学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!e carefully counted the coins that lay on the bed. All that he had was $24.52. The    which he wanted was at least $90. How on earth(究竟) was he going to get the rest of the    ?

He knew that his friends all had bicycles. It was hard to hang out(闲逛) with people when you were the only one   a bicycle. He thought about     he could do. He couldn’t get money from his parents, because he knew they had no extra(额外的) money.

There was only one way to get money, and that was to earn(挣钱) it. He would have to find a job. He decided to ask Mr Clay for学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!   .

“Well, you can start right here,” said Mr Clay. “You see, my windows need cleaning and my car needs washing”.

That was the beginning of Bruce’s part-time(兼职) job. For the next three   he worked every day after finishing his homework. He took dogs for walks and cleaned rooms.

The day finally came when Bruce    his money and found $94.32. He wasted no time and went down to the shop to   the bicycle he wanted. He rode home proudly, looking forward to    his new bicycle to his friends. Bruce liked his bicycle very much because he had bought it with his own money. At last, his dream came true, and his parents were    of him.

1.A.car    B.bicycleC.truck

2.A.moneyB.helpC.food

3.A.withB.without  C.behind

4.A.whyB.how C.what

5.A.foodB.advice C.water

6.A.monthsB.minutesC.seconds

7.A.lentB.lostC.counted

8.A.chooseB.sellC.drive

9.A.borrowingB.showingC.asking

10.A.famousB.strictC.Proud

 

查看答案

—Oh, no ! There is no sugar left .

    —_____. I’ll buy some when I go into town.

A ,Good idea  B. Not at all  C.  Never mind

 

查看答案

Listen to ____music always makes me _______.

A .relaxed ; relaxing   B. relaxed relaxed  C .relaxing relaxed

 

查看答案

How far is it from your home to school?

    It’s about twenty ______walk.

A. minute’s     B . minutes’   C. minutes

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.