满分5 > 初中英语试题 >

阅读下面的信息,做题。 1.What time is the soccer to...

阅读下面的信息,做题。

1.What time is the soccer tournament(锦标赛)?

A. At 2 pm.               B. At 10 am.               C. At 9 pm.

2.If Lily wants to buy a present for her mother on March 8th, she may pay attention to the advertisement of         .

A. Soccer Tournament      B. Traditional Rodeo         C. Big Sale

3. People who want to go to BIG SALE can go to the shop        .

A. on Sunday             B. on Saturday              C. on Friday

4. Which of the following is TRUE according to the passage?

A. If you want to know more about Soccer Tournament, you can send e-mails to them.

B. Traditional Rodeo is only on Sunday.

C. If you buy a thing whose normal price is $10, you need to pay $6-8 on Women’s Day.

5.After reading the passage, we can’t get the information about         .

A. the telephone number of Soccer Tournament            

B. the price of Big Sale             

C. the price of the film tickets

 

1.A 2.C 3.C 4.C 5.C 【解析】 试题分析:本文是关于足球比赛,儿童节目,妇女节大减价,电影院搞活动的四则广告。 1.细节理解题。根据Final Match Sunday——2pm——最终比赛,星期日的下午2两点。故选A。 2.细节理解题。根据标题WOMEN’S DAYBIG SALE,妇女节可以去big sale故选C。 3.细节理解题。根据Friday 6-9 pm,可知是星期五的下午6点到9点。故选C。 4.细节理解题。根据EVERYTHING 20%-40% OFF,可知商品减价20%—40%,故选C。 5.细节理解题。根据Find out more by calling368-6061,可排除A,EVERYTHING 20%-40% OFF 可排除B,故选C。 考点:广告布告类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

According to a recent survey, British teenagers are not in good health because they don’t have enough time for sleep. They don’t sleep well, either. They are often disturbed(打扰) by electronic gadgets(器具,装置) in their bedrooms. We call such kind of sleep “junk sleep”.

We did a survey among 1,000 students aged 12 to 16, and we found out that 30 percent of them slept for only 4 to 7 hours a day. Nearly a quarter said they fell asleep while they were watching TV, listening to music or using other electronic gadgets.’

Nowadays, almost all the teenagers have a phone, music system or TV in his or her bedroom. Almost 20 percent of the teenager boys said the quality of their sleep were not good. It was affected by leaving their TVs or computers on. The survey also found out that 40 percent of young people felt tired every day. What’s more, the girls aged 15 to 16 felt the worst among them.

“Teenagers need to realize the importance of sleeping well. If they sleep well, they will be able to study hard and perform well at school. I am shocked to know that so few teenagers have noticed the close connection between sleep and schoolwork,” said Dr Chris.

1.What disturbs British teenager in their bedrooms?

A. Sleep.           B. Electronic gadgets.        C. Schoolwork.

2.According to the result of the survey, how long did 30 percent of students sleep a day?

A. 3 to 7 hours.      B. 4 to 7 minutes.            C. 4 to 7 hours.

3.The word “ quality” means “       ” in Chinese.

A. 数量            B. 质量                    C. 时间

4.Among the students,                felt the worst.

A. the girls aged 13.      B. the girls aged 15.       C. the girls aged 17.

5.What does the passage talk about ?

A. Junk food.           B. Junk sleep.             C. Teenagers.

 

查看答案

Have you ever heard of H7N9 flu? Some students are afraid of it, and many of them are worried       it. Don’t worry. Here are some      for keeping away from H7N9 flu. Maybe it will be useful for you.

Often wash your hands.

Don’t touch your face,      you want to bathe.

Gargle(漱口) twice a day with warm salt water.

Clean your nostrils(鼻孔)       least once every day.

Drink as much warm      as you can. Drinking warm water has the same effect as gargling.

Have a balanced diet. You should eat more vegetables and fruits that are      in vitamin C. Don’t be afraid of chicken and eggs. If they are well-cooked (煮透的),it’s safe to eat them.

Have a     lifestyle. Get enough sleep and do some exercise every day. Doing exercise can make your body stronger, and you won’t get H7N9 flu      .

Also, always       the window and let the fresh air in.

Schools are helping keep away from H7N9 flu in many ways. Many experts said,  “ Good      will protect you.” So it’s time to keep good habits. If you do so, you needn’t worry. Enjoy your life every day.

1.A. about                  B. of                      C. with

2.A. advices                B. suggestions              C. way

3.A. if                     B. unless                  C. when

4.A. on                    B. at                      C. in

5.A. drink                  B. tea                     C. water

6.A. rich                   B. poor                    C. good

7.A. healthy                B. health                   C. unhealthy

8.A. easy                  B. easily                    C. any more

9.A. close                 B. open                     C. turn on

10.A. food                  B. habits                    C. habit

 

查看答案

Lily’s eating habits are    Lucy’s, so they often eat together.

A. the same as              B. different from              C. popular with

 

查看答案

Sometimes we can lose a match, _______ we never lose our hearts.

A. and                     B. or                      C. but 

 

查看答案

Neither he nor I ________ from Canada. We are from Australia.

A. is                       B. are                     C. am 

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.