满分5 > 初中英语试题 >

根据下面一篇短文的内容判断下列句子的正误,正确的用"T"表示,错误的用"F"表示...

根据下面一篇短文的内容判断下列句子的正误,正确的用"T"表示,错误的用"F"表示。

 Miss Grey lived in a small house. She was old and did not like noise at all, so she was very pleased when her noisy neighbor moved out. A young man moved in and Miss Grey thought the man seemed to be quiet.

  But at three o'clock the next morning, the noise of a dog woke her up. She thought she had never heard a dog there before. It must be the young man's dog. So she telephoned the young man, said something bad about the dog and then hung up the telephone before he could answer. Nothing more happened until three o'clock the next morning. Then Miss Grey's telephone rang, and when she answered, a voice said, "You telephoned me twenty-four hours ago. Now I've rung you up to say that I haven't a dog."

1.Miss Grey felt sorry when her noisy neighbour moved out.

2.Miss Grey's new neighbour was as noisy as the old one.

3.Some noise woke her up in the early morning.

4.She thought the new neighbour had brought a dog with him.

5.The young man rang up Miss Grey in the early morning, because he wanted to punish(惩罚) her.

 

1.F 2.F 3.T 4.T 5.T 【解析】 试题分析:短文大意:格雷小姐住在一个小房子。她年纪大了,一点都不喜欢噪音,所以当她吵闹的邻居搬走时她很高兴。但是第二天早上三点,一只狗的声音叫醒了她。她认为她从来没有听到狗的叫声。必定是年轻人的狗。所以她打电话给年轻人,说了些关于狗的不好的话,他还没来得及回答说就挂了电话,。什么事都没发生直到第二天早上三点。然后格雷小姐的电话响了,她接电话时,一个声音说,“你打电话给我二十四小时前。我现在打给你,说我没有狗。” 1.细节理解题。根据第一段第二句She was old and did not like noise at all, so she was very pleased when her noisy neighbor moved out而所给的句子的句意:格雷小姐感到难过,当她吵闹的邻居搬走了。可知该判断为F。 2.细节理解题。根据第二段中Nothing more happened until three o'clock the next morning. 而所给的句子的句意:女士的新邻居和原来的一样吵闹。可知该判断为F。 3.细节理解题。根据第二段第一句But at three o'clock the next morning, the noise of a dog woke her up而所给的句子的句意:在清晨一些噪音把她叫醒。可知该判断为T。 4.细节理解题。根据第二段第二三句She thought she had never heard a dog there before. It must be the young man's dog. 而所给的句子的句意:她认为新邻居带来了一条狗。可知该判断为T。 5.细节理解题。根据第二段末Then Miss Grey's telephone rang, and when she answered, a voice said, "You telephoned me twenty-four hours ago. Now I've rung you up to say that I haven't a dog." 而所给的句子的句意:年轻人打电话在清晨灰色小姐,因为他想惩罚(惩罚)她。可知该判断为T。 考点:故事类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据所提供的句子意思,将所给单词的正确形式填空,使句子意思完整。

1.Do the Smiths enjoy _________ in China? (live)

2.Whose drawing is _________, Tom’s, yours or Jim’s? (bad)

3.Jim went to school in a hurry this morning without ________ breakfast. (eat)

4.He was a famous writer in the __________ century. (twenty)

5.June 1 is ____________ (child) Day.

6.Which of those do you think is the second useful ____________ (invent)?

7.Wang Hong taught________ English when she was eleven years old. (she)

8.My mother ________ a lot of eggs yesterday.(buy)

9.I hope everything goes ______(good).

10.In the United States, lunch __________ to students for free at school. (offer)

 

查看答案

Some people have very good memories(记忆力)and can ___learn quite long poems(诗歌)by heart. __ people have poor memories and can’t remember things ____they have said them over and over again.

The famous English writer, Charles Dickens, said that he could walk down any long street in ____ and then tell you the names of all the shops he had __. Many great men of the world have wonderful memories.

A good memory is a great help __a language. Everybody learns __ own language by remembering the things he heard when he was a small child. Some children like those who live in foreign countries with their parents, seem to learn two languages as ___ as they do one. In school it is not so easy for pupils to learn a second language because they have  very __ time for it.

Memory ___a diary that we keep every day.

1.A. easyB. easierC. easilyD. hardly

2.A. SomeB. Other   C. The others       D. Others

3.A. until B. afterC. when         D. but

4.A. BeijingB. ParisC. LondonD. Moscow

5.A. wentB. walkedC. cameD. passed

6.A. learning B. in learning    C. with learn    D. learn

7.A. hisB. theirC. yourD. our

8.A. goodB. betterC. wellD. more easily

9.A. few B. a little C. littleD. a few

10.A. looks likeB. does likeC. likesD. is like

 

查看答案

--- Would you mind closing the door? It’s really too cold.

      --- _________________.

A. Yes, I would.            B. No, I don’t.   

C. No, of course not.        D. Yes, I’m glad to.  

 

查看答案

_____he is only 8 years old,he knows more about science than his father.

A.But            B.Though          C.So            D.Because

 

查看答案

The number of tigers in Asia________ getting smaller and smaller and a large number of people_________ trying to protect them.

A.are;are         B.is;is          C.is;are       D.are;is

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.