满分5 > 初中英语试题 >

Everyone has got two personalities(个性)—t...

Everyone has got two personalities(个性)—the one that is shown to the world and the other is hidden and real. You don’t show your hidden personality when you are awake because you are clear what to do and what not to do, but when you are asleep, your sleep position shows the real you. On a usual night, of course, people change their positions from time to time. The important position is the one that you go to sleep in.

If you go to sleep on your back, you are a very open person. You usually believe people and you are easy to accept new lifestyle or new ideas. You don’t like to ask for help from others. You don’t like to trouble people, either. So you never express your real feeling. You are quite a shy person and you aren’t very confident.

If you sleep on your stomach, you are rather a person who is not known well to others. You worry a lot and always easily get upset. You don’t pay attention to your job. You are always stubborn(倔强的). You usually live for today not tomorrow. This means you enjoy having a good time.

If you sleep curling up(蜷缩) your body, you are probably a very nervous person, but you are very kind and patient. You are shy and don’t usually like meeting people. You prefer to be on your own. You are easily hurt.

If you sleep on your side, you have usually got a well-balanced personality. You know your strength and weakness. You are usually careful. You have a confident personality. You sometimes feel anxious, but you don’t often feel sad. You always say what you think even if it makes people upset.

阅读短文,然后完成下面的表格。

sleep positions

personalities

likes

dislikes

on your back

open, shy, not confident

to believe people,

1. ___________ or new ideas

to ask for help

to trouble people

2.___________

stubborn

3.. _____________,

to get upset easily

to pay attention to your job

curling up your body

4. _______________     

to be on your own

to meet people

on your side

 

well-balanced, careful, confident

to feel anxious

5..______      

 

1.to accept new lifestyle 2.On your stomach 3.to worry a lot 4.nervous, shy, kind and patient 5.to feel sad 【解析】 试题分析:这篇文章主要讲了,每个人都有双重的性格,一个是展现在外面的;另一个是隐藏的或真实的,不同的睡姿可以看出人们的不同性格。 1.细节理解题。根据第二段,You usually believe people and you are easy to accept new lifestyle or new ideas。可知on your back的睡姿的人们喜欢相信人们接受新的生活方式。可知填to accept new lifestyle 2.细节理解题。根据前面第一种睡姿是on your back,可知第二种睡姿是If you sleep on your stomach。故填On your stomach 3.细节理解题。根据文章第三段可知You worry a lot and always easily get upset这样的人们总是感到紧张,和总是担心事情,故填to worry a lot 4.细节理解题。根据第三种睡姿蜷缩着睡觉可知这种人的性格是紧张,害羞,善良和有耐心,故填nervous, shy, kind and patient 5.细节理解题。根据第四种睡姿可以知道,可以知道You sometimes feel anxious, but you don’t often feel sad.,故填to feel sad 考点:健康类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

A smart diet, a healthy life

No matter how old your kids are, you can take steps to improve a healthy diet and to encourage good eating habits.

Tip One: Family Meals

Family meals are nice for both parents and kids. Children like to guess what they are going to have and parents get the chance to introduce new foods to children. Parents can also use the mealtime as a chance to talk with their kids about their life.

Tip Two: Healthy Snacks(零食)

   Kids, especially younger ones, will eat mostly what can get at home. That’s why it’s important to have enough healthy snacks, such as fruits, vegetables, nuts, yogurt and whole-grain biscuits.

Tip Three: Being a Good Example

The best way for you to encourage healthy eating is to eat well yourself. Kids will follow the

lead of the adults they see every day. By eating fruits and vegetables and avoiding fast food and sweet drinks, you are sending the right message.

Tip Four: No Shouts about Food

Parents might find themselves shouting at children to get them to have healthy foods in front of them. This in fact can make children dislike what they are asked to eat. You need to work a bit on different cooking methods(方式,方法).

Tip Five: Get Kids Included(参与)

  Most kids will enjoy making the decision about food. Talk to them about making choices and planning a healthy meal. It can help them to make good decisions on their own about the foods they want to eat.

1.What is the author’s attitude(态度) toward snacks?

A. Snacks shouldn’t be eaten.

B. Healthy snacks can be accepted.

C. Kids can only have snacks at home.

D. It’s not necessary to have snacks at home.

2.The best way for parents to encourage a healthy diet is ________.

A. to have family meals  B. to eat healthy snacks

C. to be a good example   D. to get kids included

3.What does the underlined phrase “ the right message” mean?

A. Being a good cook.  B. Healthy eating C. Eating fast food.    D. Cooking at home.

4.According to Tip Four, what should parents do if kids refuse to eat healthy food?

A. Explain how healthy it is.

B. Try cooking it in a different way

C. Never cook the same food.

D.  Ask kids to get used to its taste.

5.Why should parents get kids included when they make the decision about food?

A. To let kids eat anything they like.

B. To help kids become a wonderful cook.

C. To help kids make good choices by themselves.

D. To set a good example of eating healthy food.

 

查看答案

Steve Jobs was one of the fathers of the personal computing time and the founder of Apple. He was also one of the giants of the information age. Here are some of his greatest contributions.

22_120323144708_1

1.When was the Apple II invented?

A. In 1976.       B. In 1997.         C. In 1998.        D. In 2010.

2.When did the iMac first come out?

A. In 1976.       B. In 1998.         C. In 2010.        D. In 2011.

3.Which one was the oldest?

A. The Apple II.   B. The iMac.        C. The iPad.       D. The iPhone 4s.

4.From the passage, we can know that the iPad _______.

A. has a better camera            B. is the first personal computer

C. has a CD-ROM slot            D. is great for watching movies

5.According to the passage, which of the following is True?

A. iPhone 4s'screen is the same size as iPhone 4.

B. iPhone 4s has a larger and slimmer case than iPhone 4.

C. iPhone 4s uses less time to transfer data than iPhone 4. 

D. iPhone 4s with an improved camera is cheaper than iPhone 4.

 

查看答案

When I knocked into a stranger, “Oh, excuse me, please.” was my        . He said, “Please excuse me, too.” We were very       , this stranger and I. But at home a different story is told.

    Later that day, while I was cooking the evening meal, my daughter stood beside me quietly. When I turned, I nearly made her fall onto the floor. “Get out of my way!” I said       . She walked away with tears(眼泪) in her eyes. I didn’t      how rudely I’d spoken. Later, I went into the       again, and found some flowers there by the door. Those were the flowers she picked for me. I felt really       and my tears began to fall. For a stranger, we can be polite, but for the ones we love, we seem to be rude.

If we die tomorrow, the company we are working for could easily take our place soon. _    the family we left behind will feel the loss(损失) for the rest of their lives.

      is behind the story? You know what is the full word of       ?

FAMILY = (F)ather    (A)nd    (M)other    (I)   (L)ove   (Y)ou

    Fill life       love and courage, and we shall live an uncommon life.

1. A. reportB. replyC. reasonD. review

2. A. proudB. rudeC. upsetD. polite

3.A. quietlyB. happilyC. angrilyD. deeply

4.A. checkB. askC. realizeD. mean

5.A. kitchenB. living roomC. officeD. building

6.A. excitedB. lonelyC. disappointedD. sorry

7.A. BecauseB. ButC. UnlessD. Since

8.A. WhatB. HowC. WhyD. Who

9.A. loveB. familyC. homeD. courage

10.A. ofB. forC. withD. from

 

查看答案

—Excuse me. Is the library open all day?  

       . Only from 9 a.m to 4 p.m.

A. Yes, of course   B. That’s right   

C. Sorry, I’m afraid notD. Sorry, I’m not sure

 

查看答案

—May I come in? I’m sorry I’m late. 

—Come in, please. But could you tell me         ?

A. how do you come to school      B. what were you doing then     

C. who you talked with      D. why you are late

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.