满分5 > 初中英语试题 >

A. stopped B. cleaned C. played

A. stopped         B. cleaned        C. played

 

A 【解析】 试题分析:动词变过去式后ed的读遵循清辅音后读清辅音,浊辅音后读浊辅音,元音后读浊辅音,故选A。 考点:考查语音辨析  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

A. mouth          B. these          C. father

 

查看答案

A. rose            B. top           C. nose

 

查看答案

A. date            B. cake          C. cat

 

查看答案

初中阶段的学习生活即将结束,在离校之前,同学们讨论怎样做一件有意义的事情。请根据表中的信息,以How to do a meaningful thing?为题,写一篇英语短文,谈谈自己的设想。

一些同学的建议

给学校买礼物,感谢母校老师

另外一些同学的建议

用零花钱给灾区和贫苦地区的学生买学习用品

你的建议和感想

……

   要求:1.词数80~100;

2.文章标题和开头已给出,不计入总词数;

3.不要出现真实的人名或校名。

  参考词汇:灾区 disaster areas, 零花钱 pocket money, 学习用品school things

How to do a meaningful thing?

We are leaving school soon. Now my classmates are discussing                            

                                                                                        

                                                                                            

                                                                                            

                                                                                            

                                                                                            

                                                                                            

                                                                                            

 

查看答案

“The Chinese Dream” is a hot topic of this year. Many Chinese young people are inspired(激励) by the Chinese Dream. Everyone has their own dreams. They give us courage and confidence(信心) to keep us going through difficulties. Here is some advice on how to realize our beautiful dreams.

    Never giving up is the key to make our dreams come true. We may fail from time to time, but we can learn from failure(失败), correct our mistakes and try again until we achieve our goals. Our life is like a long journey which is not all roses. It sometimes has wind and rain. We believe rainbows(彩虹) will appear after storms.

    Cooperation(合作)is also necessary. Everyone likes a person who is good at cooperating with others. Besides, in our society most problems can’t be solved by one person alone. Cooperation is becoming one of the most important ways for people living in the developing society.

    At the same time, we should learn to examine our abilities because it helps us know our advantages and disadvantages as well as get a full control of ourselves. Then we may be confident enough to face challenges.

Follow the suggestions above, and our dreams are sure to come true.

根据短文内容,按要求完成下列各题。

1.What inspires many Chinese young people?

2. What is the key to make our dreams come true?

3.How many suggestions of making dreams come true are mentioned in this passage?

4.从短文中找出与下面句子画线部分意思最相近的单词。

   We may fail from time to time.          ________ 

5. In the passage, the underlined word “It” refers to(指) ________  .

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.