满分5 > 初中英语试题 >

阅读1-5题的任务信息,然后从A、B、C、D和E中,选出符合他们要求的最佳选项,...

阅读15题的任务信息,然后从A、B、C、D和E中,选出符合他们要求的最佳选项,并将答案写在对应题号的横线上。

_____1.Jeff likes sports and travel. He would like something that help him spend boring time on his journey.

_____2. Mrs Scott doesn’t like to exercise, but she likes cooking and reading books about foreign places.

_____3.Mr Dean wants to improve his garden during summer, so he would like something that could help him to do that.

_____4.Lisa, a 22-year-old girl, worries about her weight. She is wondering how to lose weight.

_____5. Sophin likes to look smart. When she is free, she enjoys listening to music. Now she plans to learn something about music.

A. Learn how to play the guitar. This popular video helps the beginner to become a guitar player in just        200 hours.

B. Road trips, a program loved by young people, especially those fat girls, join in it and make yourself   become thin.

C. The new pocket MP4. The kind of MP4 fits right into your pocket. It lets you listen to your favorite    artist, even when you’re on a journey.

D. Singapore. The story of a city. This book is about the history, the culture, and the favorite dishes of   the small country.

E. Special scissors (剪刀). This kind of tool will make it easy to deal with flowers and trees. Anyone can learn to use it quickly.

 

1.C 2.D 3.E 4.B 5.A 【解析】 试题解析: 1.推理判断题。句意:杰夫喜欢运动和旅行,他想要帮他消磨旅途无聊时间的东西。根据The new pocket MP4. The kind of MP4 fits right into your pocket. It lets you listen to your favorite artist, even when you’re on a journey新款口袋MP4,这种MP4适合装在口袋里,让你听喜爱的音乐,即使当你在旅途中,可知填C 2.推理判断题。句意:斯科特夫人不喜欢锻炼,但她喜欢做饭和读外国名胜的书。根据Singapore. The story of a city. This book is about the history, the culture, and the favorite dishes of the small country.新加坡,一个城市的故事,这本书是关于这个小国家的历史、文化和美味佳肴的,可知填D 3.推理判断题。句意:迪恩先生想在暑假期间修缮他的花园,所以他想要帮他修缮花园的东西。根据Special scissors (剪刀). This kind of tool will make it easy to deal with flowers and trees. Anyone can learn to use it quickly.特殊的剪刀,这种工具会让处理花和树容易,任何人能很快学会,可知填E 4.推理判断题。句意:丽莎,一个22岁的女孩,担心体重,她想知道如何减肥。根据Road trips, a program loved by young people, especially those fat girls, join in it and make yourself become thin.公路旅行,深受年轻人,特别是肥胖女孩的喜爱,加入使你变瘦,可知填B 5.推理判断题。句意:索尔芬喜欢看上去聪明,当她空闲时,喜欢听音乐,现在她计划学有关音乐的东西。根据Learn how to play the guitar. This popular video helps the beginner to become a guitar player in just 200 hours.学习如何弹吉他,这个流行视频帮助初学者只需200个小学变成一个吉他手,可知填A 考点:信息匹配
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据短文内容和所给汉语提示,写出短文空白处各单词的正确形式。每空限填一词。

When many people from   1. (另外) countries come to America for the first time, they meet many  2.  (困难). They can't speak much English, and they don't know 3. (多)about America. Sometimes, they make mistakes.

     Sally came to America from Korea 4. (年) ago. Because her English   5.  (不)good, she was afraid to ask the   6.   (路). So she usually couldn’t find the places in America. Then she hoped she could see something that she knew, but she couldn' t. Then she began to cry and miss her    7.  (自己) country because she never had this kind of problems in Korea. She could find the places 8.  (轻松) in Korea.

     Little Henry came to America from Thailand with many people ,   9.  (包括)his parents.He didn' t know how to put the money into an American bank at first. When he grew older and knew more English, he finally   10.   (成功)in putting the money into an American bank .

 

查看答案

用方框中所给单词的适当形式填空,每词限用一次。

we,  polite,  twelve, reply,  cook

1.–When is Tree Planting Day?    –It’s on the        of March.

2.LinTao’s father cooks meals very well, he’s really a good        .

3.Their basketball team is stronger than        .

4.She sent an email to the company last week, but they haven’t ______ to it.

5.Children should speak to old people        .

 

查看答案

Do you know of anyone who uses the truth to cheat? When someone tells you something that is true, but leaves out (略去) important information that should be inside, he can give you a false picture.

For example, someone might say, “I just won a hundred dollars on the lottery(彩票). It was great. I took that dollar ticket back to the store and turned it in for one hundred dollars!”

    This guy is a winner, right? Maybe, maybe not. We then discover that he bought $ 200 worth of tickets, and only one was a winner. He’s really a big loser!

    He didn’t say anything that was false, but he left out important information on purpose. That’s called a half-truth. Half truths are not technically lies, but they are just as dishonest.

    Some politicians (政客) often use this trick. Let’s say that during Governor Smith’s last term, her state lost one million jobs and got three million jobs. Then she tries to get another term. One of her opponents (竞争对手) says, “During Governor Smith’s term, the state lost one million jobs!” That’s true. However, an honest statement would have been, “During Governor Smith’s term, the state had increased two million jobs.’’

    Advertisers will sometimes use half–truths. It’s against the law to make false statements so they try to mislead you with the truth. An advertisement might say, “Nine out of ten doctors advised their patients to take Yucky Pills to cure toothache.” It fails to say that they only asked ten doctors and nine of them work for the Yucky Company.

This kind of cheating happens too often. It’s a sad fact of life: Lies are lies, and sometimes the truth can lie as well.

1.We may infer that the author believes people should ________.

A. buy lottery tickets if possible      

B. make use of half–truths

C. be careful about what they are told  

D. not trust the Yucky Company

2.How many examples does the writer give to show how the truth is used to cheat?

A. One    B. Two        C. Three      D. Four

3.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. Using half truths is against the law.

B. Technically, half truths are in fact lies.

C. Yucky Pills is a very good medicine for toothache.

D. Governor Smith did a good job during her last term.

4.Which of the following best expresses the main idea of the passage?

A. He’s really a big loser!  

B. Sometimes the truth can lie as well.

C. Advertisers will sometimes use half truths.

D. It’s against the law to make false statements.

 

查看答案

“AN Englishman, even if he is alone, forms an orderly queue (队伍) of one,” wrote famous British author George Mikes. While this sounds funny, it’s a popular English stereotype (刻板印象). From the supermarket to the subway, queues are a common sight on the streets of Britain.

  Here in China, queues are normal, too. It is a part of everyday life. People queue most of the time, from buying tickets in the cinema to waiting for seats at a restaurant.But in certain situations, you’ll find yourself in the middle of a rushing crowd, such as getting onto the subway. Even away from the busy subway platform (站台), queues are different. One day I was standing in line at the supermarket.I left a small space in front of me. Within seconds, a girl walked by and took her place in that small space.I was surprised at first, but later I found these experiences very interesting. It is with these small, everyday differences that I get to live and learn within a new culture.

Back in Britain, the average person spends six months of their life waiting in a queue, according to the auction site MadBid. To pass the time, maybe they tell themselves the famous proverb: good things come to those who wait.

1.The English are well known for _____.经过时间,

A. forming an orderly queue   B. being rude and loud

C. traveling on subways    D. spending more time waiting in a queue

2.When the girl jumped the queue, how did the writer feel?

A. annoyed → calm         B. calm → angry

C. surprised → interested    D. shocked → angry

3.The purpose of the article is to _____.

A. call on people in China to queue more

B. compare queuing in two different countries

C. praise the English for following good manners

D. explain why people rush in some situations

4.In which part of a newspaper would you most probably read this article?

A. Sports.        B. News.     C. Culture.        D. Business.                   

 

查看答案

I work in a nursing home and my job is to take care of the elderly.

This year, a very sweet old lady that I cared for, Alice, had gone through a difficult time. She got dementia and so she had been in the hospital twice. In November I was finally able to get her back to her “home”.

Alice had thought her daughter was coming to visit her on Christmas day and that they were going to have the whole family together like the old days. When she finally realized that that happy moment was not going to happen, she was very sad. Knowing that her daughter was coming after Christmas was not enough to make her feel happy, I hated the idea of her being alone on the holiday!

On Christmas Eve, I gave her a surprise by asking if she would like to go to a candlelight service at church that night.

Instead of taking her to my church, I took her to her old neighborhood church where all her friends were. We got there early and I got her a seat where her friends could see her as they came in. Then soon some of her friends came to the church and they rushed over to greet her and sit with her.

The candlelight service was beautiful and Alice got a lot of love from her old and new friends there.

The truth of the story is that I am the one who got the best gift: the smile on Alice’s face.

1.The underlined word “dementia” in Paragraph 2 probably is _____.

A. an illness   B. a letter C. a houseD. a plan

2.What was the best gift that the author got on Christmas Eve?

A. The candlelight service.            B. Praise from Alice’s friends.

C. Thanks from Alice’s daughter.      D. Alice’s happiness. 

3.Which of the statement is TRUE according to the passage?

A. Alices daughter came to visit her on Christmas Eve.    

B. None of Alices friends came to the church.

C. The candlelight Christmas Eve made Alice really happy.

D. Alices family never got together on Christmas Day in the old days.

4.What is the best title for this passage?

A. A special candlelight Christmas Eve   B. The dream of an old lonely lady

C. My special job                     D. The true love

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.