满分5 > 初中英语试题 >

For Sale An iPhone 4, second-hand, 90% ...

 

For Sale

An iPhone 4, second-hand, 90% new, the price can be negotiated (协商) in person, call Coco at 757-6589

Looking to rent

One-bedroom apartment, from January 1st to April 30th, with bath and shower, near the dining hall of the university but not inside the university.

Call Charlie at 422-3895

Lost

Lost two days ago near Man Street. Puppy is only 8 months old. He is a black schnauzer. It is priceless for me. Reward. Call Salina at 633-7856

Found

A purple wallet was found on the street in Packard-Jewett area yesterday afternoon, Sept 22nd. Please call Jason at 909-8972.

1.You can get in touch with ________ if you want to buy an old cell phone.

A. ElaineB. CocoC. SalinaD. Jason

2.Charlie wishes to rent an apartment ___________.

A. which is near restaurantsB. which is in the university

C. which has a dining hallD. which he can take a shower in

3.From the last two advertisements, we know ___________.

A. the puppy has been missing for 8 months

B. the purple wallet was found on Sept 21st

C. Salina loves the puppy very much

D. Salina lived on Man Street

 

1.B 2.D 3.C 【解析】 1.】细节理解题。根据题干“想买旧手机”应该看处理商品信息,再根据“second-hand, call Coco at 757-6589”,可知选B。 2.】细节理解题。根据文中“One-bedroom apartment, from January 1st to April 30th, with bath and shower,”可知他能洗澡,选D。 3.】细节理解题。根据第三则广告文中“It is priceless for me.”中的priceless无价的;极贵重的;可知Salina非常喜欢puppy。故选C。 考点:考查广告布告类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Johnny, a lizard (蜥蜴),lived between some rocks in the country, where he liked sunbathing every morning. One day, he felt so    that he didn’t notice some boys coming up behind him. The boys caught Johnny, and he could only escape from their hands by losing his    and running to hide.

The children watched his tail moving about, but they soon threw the tail away and left. Johnny came out to    his tail, but could find no    of it. Feeling so sad, he decided to    doing everything else in his life and spending all his time finding his tail. Days and months passed, and Johnny kept looking, asking everyone    they had seen his tail. However, there was    no news about it.

One day, he asked a boy and the boy    replied, “Why do you need two tails?” After hearing this, Johnny turned back and saw that he had grown a new, stronger tail. He suddenly realised how    it had been to waste so much time on a problem like it. Johnny headed for home.

   , he suddenly found his old tail on the roadside. Although it    terrible, Johnny was still excited to have it back. He picked it up and was about to    his journey. Just at that moment, an idea hit him that he shouldn’t look at the past and worry about it since it was not useful for    .

He then decided to    his old tail there, leaving with it all his past worries. As he continued his journey, all he took with him were thoughts of the present and the dreams of the      .

As we know, it’s not good to look at the past, unless it helps in the future. Let the past go with the wind.

1.A. interestedB. relaxedC. lonelyD. nervous

2.A. hand            B. nose       C. tailD. head

3.A. look atB. look afterC. look up    D. look for

4.A. needB. signC. reasonD. use

5.A. keepB. finishC. begin    D. stop

6.A. whether B. that       C. how        D. why

7.A. onlyB. stillC. alsoD. always

8.A. hopefullyB. generallyC. surprisedly   D. wonderfully

9.A. luckyB .hardC. carelessD. silly

10.A. In a way    B. By the wayC. On the wayD. In the way

11.A. soundedB. lookedC. smelledD. tasted

12.A. changeB. continueC. planD. end

13.A. you B. meC. herD. him

14.A. returnB. cutC. move D. drop

15.A. tailB. present C. futureD. past

 

查看答案

— We’ll study in different schools next term. Enjoy your time in the new school.

       .

A. I’ll take your advice.                 B. The same to you.

C. Congratulations.                     D. Me too.

 

查看答案

— The light is still on in his room. Do you know          ?

— Maybe he has to study for a test.

A. if he works hard                     B. who he is studying with     

C. what he is busy with                  D. when he will stop working     

 

查看答案

— Dave is always making the same mistake. It worries me a lot.

   — Take it easy.           , he is only a child.

A. First of all        B. All in all        C. In all        D. After all

 

查看答案

— Mr Li looks often looks tired and worried?

   — So he does. You see it’s not easy to          such a big factory.

A. sell             B. win             C. get          D. run

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.