满分5 > 初中英语试题 >

Ammie Reddick from East Kilbride, Lanark...

Ammie Reddick from East Kilbride, Lanarkshire, was only 18 months old when she had the accident that had scarred(留下创伤)her for life. The curious child reached up to catch the wire(电线) of a hot kettle(壶) in the family kitchen and poured boiling water over her little body.

Her mother Ruby turned round and, seeing Ammie terribly burnt, called an ambulance(救护车) which rushed her daughter to a nearby hospital. Twenty per(组织)taken from unburned areas of Ammie’s body, surgeons(外科医生)performed difficult skin grafts(移植) to close her wounds and control her illness, an operation that took about six hours. Over the next 16 years, Ammie experienced 12 more operations to repair her body.

When she started school at Maxwelton Primary at age 4, other pupils say cruel words about her or simply wouldn’t play with her. “ I was the only burned child in the street, the class and the school,” she recalled, “some children refused to become friends because of that.”

Today, age 17, Ammie can only ever remember being a burned person with scars(疤), suffering from ache is a lasting part of her body. She still has to have two further skin grafts. Yet she is a confident, outgoing teenager who offers encouragement and hope to other young burnt victims.

She is a member of the Scottish Burned Chindren’s Club, a charity set up last year. This month, Ammie will join the younger children at the Graffham Water Center in Cambridgeshire for the charity’s first summer camp. “I’ll show them how to pay no attention to unkind stares(注视) from others,” she says. Ammie loves wearing fashionable sleeveless dresses, and she plans to show the youngsters at the summer camp that they can too. “I do not go to great lengths to hide my burnt scars,” she says, “I gave up wondering how other people would react years ago.”

1.How many operations has Ammie already had?

A. One       B. Twelve       

C. Thirteen        D. Fifteen

2.What did other children do when Ammie first went to school?

A. They laughed at her  

B. They were cruel to her

C. They were friendly to her

D. They were afraid of her

3. Ammie will teach the younger children at the Graffham Water Center to ____.

A. live a normal life

B. recover quickly

C. face others’ unkindness bravely

D. hide their scars by proper dressing

4.What does the underlined word “sleeveless” mean in Chinese?

A. 无袖的B. 漂亮的

C. 昂贵的D. 合身的

5. Which of the following words is not proper to describe Ammie?

A. ConfidentB. Stubborn      

C. Helpful      D. Outgoing

 

1.C 2.A 3.C 4.A 5.B 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了Ammie在十八个月的时候被烫伤,虽然生活中有人嘲笑她但是她是个自信,乐于助人,外向的人。她不仅自己克服了心理障碍,而且还帮助烧伤的俱乐部成员如何面对不友好的目光。 1.二段Over the next 16 years, Ammie experienced 12 more operations to repair her body.可知她在接下来的十六年里又经历了12次手术,加上第一次的手术,共十三次手术,故选C。 2.推理判断题。根据第三段描述可知当她上学时同学们对她说一些残忍的话,甚至不和她玩。故选A 3.细节理解题。根据最后一段“I’ll show them how to pay no attention to unkind stares(注视) from others,” she says.故选C 4.推理判断题。根据后文“I do not go to great lengths to hide my burnt scars,”可知她不隐藏自己的烧伤的伤疤,故选A。 5.短文描述Ammie是一个自信,乐于助人,外向的人,故选B 考点:故事类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

One day an ant was drinking at a small river and fell in. She made desperate(不顾一切的) efforts to reach the side, but made no progress at all. The poor ant was very tired, but she was still bravely doing her best when a dove saw her. Moved with pity, the bird threw her a blade of grass, which supported her like a raft(筏子), and thus the ant reached the bank again. While she was resting and drying herself in the grass, she heard a man come near. He was walking along barefooted(光脚) with a gun in his hand. As soon as he saw the dove, he wished to kill it. He would certainly have done so, but the ant bit him in the foot just as he raised his gun to fire. He stopped to see what had bit him, and the dove immediately flew away. It was an animal much weaker and smaller than herself that had saved her life.

1. The ant could not reach the side though _______.

A. she cried for help     B. she asked the dove to save her

C. she tried very hard    D. she could swim well

2. The dove saved the ant because _______.

A. she was the ant's friend     

B. the ant had been struggled in the water for a long time

C. the ant was very tired

D. she took pity on the poor ant

3. The ant succeeded in getting on the bank with the help of _______.

A. a leaf    B. raft     

C. a piece of wood  D. a blade of grass

4.. Just as the man shot at the dove, _______.

A. he felt something biting him in the foot 

B. the dove hid himself in the grass

C. the ant told the dove to leave at once  

D. the dove immediately flew away

5. In writing the story, the writer wants to show _______.

A. how clever the ant was

B. how kind the dove was

C. how the ant and the dove helped each other

D. we often need help from others, therefore we should help others as much as we can

 

查看答案

A little boy knocked on the door of the old house. He waited, and sweated(出汗) from    of seeing the owner, who hardly ever came out. As he was ready to     , the door slowly opened.    “What do you want?” the old man asked.

“Uh, sir, I'm     magazines for school and I am    if you would like to buy one.” The old man only looked at the boy.    , the boy saw many dog figurines(小雕像) inside the house. “Do you    dogs?” he asked. “Yes, I have many dog figurines in my house; they are all I have.” The boy then felt sorry for the man, as it seemed he was very   . “Well, I do have a magazine here for collectors. It is suitable    you. I also have one about dogs since you…” The old man started to close the door, saying    “No, boy. I don't need any magazines of any kind. Now goodbye.”

The boy was sad for the old man being so lonely. He went home and then had an     . He had a little dog figurine which didn't    much to him since he had a real live dog and a large family. The boy headed back. He knocked on the door again and this time the old man came right to the door. “Boy, I thought I told you no    .”

“I’m sorry, sir,    I want to bring you a gift.” The boy   him the figurine and the old man's face lit up(大放光彩). “Boy, you have a big heart      are you doing this?” “I think it means more to you.”

From that day on, the old man started coming out and talking with neighbors.

1.A. excitementB. fearC. sadnessD. happiness

2.A. knock onB. break into C. cut offD. walk away

3.A. sellingB. collecting C. raisingD. designing

4.A. sureB. sorryC. expectingD. wondering

5.A. At a timeB. At the same timeC. At any timeD. At all times

6.A. keepB. hateC. killD. collect

7.A. lonelyB. delightfulC. busyD. bored

8.A. toB. with C. forD. on

9.A. easilyB. coldlyC. comfortablyD. nervously

10.A. thoughtB. opinionC. ideaD. mind

11.A. worthB. meanC. talkD. use

12.A.noisesB. trouble C. DogsD. magazines

13.A.soB. andC. or D. but

14.A. handedB. lentC. offeredD. presented

15.A. How B. WhenC. WhyD. What

 

查看答案

——Do you know _______?    ——I’m not sure. Maybe an artist.

A. what the man with long hair is

B. what is the man with long hair

C. who the man with long hair is

D. who is the man with long hair

 

查看答案

. —It was crazy _________ you to let such a young girl drive your car.

—I agree with you. It's impossible ______ the girl to do it.

A.about, for          B.for, of        

C.of, for       D.for, for

 

查看答案

If all the plants on the earth die, _______ people _________animals will be able to live.

A. neither; nor            B. both; and     

C. not only; but also   D. either; or

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.