满分5 > 初中英语试题 >

The following points are provided for yo...

The following points are provided for you to think of your life and you are expected to be a better one.

·Get to know yourself.

Discover the real you. Don’t accept the role which doesn’t belong to you. You have your own path to follow. Be your own independent person. Refuse extra pressure that makes you into a role you dislike.

·Own your power.

Accept full responsibility(责任) for your life. Don’t live as a sheep or a victim. Stop giving away your power. You must accept that you’re the creator(创造者) of your life and that no one is coming to rescue(解救) you.

·Find your voice.

Build your courage to express yourself. Speak your truth. You deserve to be heard. Ask for what you want. You can’t expect others to be mind-readers. You teach others how you want to be treated.

·Keep your heart open.

How badly you may have been hurt before. Keep your heart open. You are stronger than you think. You are here to express love, not to live in the fear.

·Become wise.

Keep learning and growing. In the long run, if you are wise, you can meet your own needs and also can help others.

To be yourself

Suggestions

Details

Get to know yourself.

·Discover the real y学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ou.

·Follow your own mind.

·Don’t  1.  extra pressure.

Own your power.

·Accept full responsibility.

·Stop giving away your power.

·  2. your life.

Find your own voice.

·Express yourself truly.

·Don’t be 3. when necessary.

Keep your heart open.

·Don’t keep your heart 4..

Become wise.

·Keep learning and growing.

·Help others with your 5. .

 

1.accept 2.create 3.silent 4.closed 5.wisdom 【解析】 试题分析:这篇文章主要提出了思考和提高自己的五个方面:认识自我;使用自己的能力;发表自己的观点;敞开心扉;使自己睿智。 1.细节理解题。根据Refuse extra pressure that makes you into a role you dislike.句意:拒绝那些让你成为讨厌角色的额外的压力。拒绝就是不接受,故用accept。 2.细节理解题。根据You must accept that you’re the creator(创造者) of your life and that no one is coming to rescue(解救) you.句意:你必须接受你是生活的创造者,没有人会来解救你。由此可知,应该创造你的生活,故用create。 3.细节理解题题。根据Build your courage to express yourself. Speak your truth.句意:鼓起你的勇气表达你自己。说出你的心里话。也就是说当必要时,不要沉默。故用silent。 4.细节理解题题。根据Keep your heart open句意:敞开心扉。也就是说不要封闭心扉。故用closed。 5.细节理解题题In the long run, if you are wise, you can meet your own needs and also can help others.从长远来说,你可以满足你自己的需求,也可以帮助别人。用你的智慧帮助别人。故用wisdom。 考点:教育类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据短文内容及所给首字母提示写出所缺单词, 使短文意思完整,每空一词。

A new supermarket put on a notice at the entrance. It said, “Remember, once a week, one of our customers will get f  1. goods. This may be your lucky day.” All the housewives w  2.went to the supermarket wanted to be the lucky customer.

In the following several weeks, Mrs Black a  3. did shopping学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! in the same supermarket. Unlike many other customers, she never gave up h  4. . Her kitchen was full of things that she did not need. She d  5. of the day when the manager of the supermarket would come and say to her, “Madam, this is your lucky day and e 6. in your basket is free.”

One Friday morning, after she f 7. her shopping and had taken all the things to her car, she realized that she had f 8. to buy some tea. She went back to the supermarket to buy the tea. As she was w  9.  at the cashier, the manager of the supermarket came to h  10. and said, “Congratulations. Madam! You are our lucky customer and all that you put in your basket is free!”

 

查看答案

根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式,每空一词。

1.I really don’t know what     (发生) here last night. 

2.Thanksgiving Day is one of the most important     (西方的) festivals.

3.Sorry, I didn’t follow you. Would you Please speak more     (清楚地) ?

4.Whatever your     (选择) is, I will just follow you.

5.In the morning, taking a walk and     (呼吸) some fresh air are good for your health.

 

查看答案

根据句意,用括号中所给单词的正确形式填空,每空一词。

1.Many fans felt sad because of the     (lose) of the famous Korean actor.

2.Lucy often plays tennis to relax     (she) after school.

3.Thanks to these     (science) work, our dream has become true.

4.The patient has difficulty     (run) on his own feet.

5.We tried to stop the fights, but we knew it was     (hope).

 

查看答案

“In my day, we had to walk a mile to school—uphill, both ways.” That may sound like an old joke. Today, only 13 percent of kids walk to school, down from 66 percent 30 years ago.

Studies show that fewer children are walking and biking to school, and more children are at risk of becoming overweight. Changing behaviors of children and parents require creative ways that are safe and fun.

A walking school bus can be both.

It works like a bus, pickin学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!g up ‘passengers’ along the way at designated(指定的) ‘bus stops’ except everyone is walking!

The Walking School Bus works as a supervised group of children walking to and from school along a safe and enjoyable set route. There are at least two parents in a group. One parent ‘drives’ at the front of the bus, while the other parent supervises at the back. The same of different supervisors go with the children to and from school. Additional(增加的) parents may be needed depending on the walking environment.

The ‘bus’ can go as often as parents want to ‘drive’ i学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!t and children want to use it. This means that it can even work as little as one morning or afternoon each week. All children are welcome to join the bus even if their parents cannot be drivers. And the service is free.

Socially, it’s great because the children meet other children, otherwise they would only know by 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!sight.

“My children have formed some good friendships because of the Walking Bus. The parents get to know other parents too!” a parent said. “From our experience of the Walking Bus, it has only been a meaningful thing. It gets all of us walking more and the children do not complain about walking like they used to. ”

Some kids said compared to walking school bus, it’s boring in a car when they were asked why not get into a car.

Besides these, it might have a good effect on heavy traffic.

1.How many students walked to school 30 years ago?

A. 66 percent.B. 13 percent.C. 30 percent.D. 53 percent.

2.What does the underlined word “supervised” mean in the passage?

A. controlledB. explored C. requiredD. improved

3.What can the Walking School Bus NOT do to help the children __________.

A. make more friendsB. reduce the risk of being overweight

C. exercise more D. complain about walking

4.The best title of this passage is “__________”.

A. A new way to exerciseB. A new school bus

C. A walking school busD. Parents’ driving school bus

 

查看答案

Whatever the situation, you need to understand gestures(手势). Many gestures that we use are universal(通用的). Some of them can create wrong meanings to others. Using the wrong gesture could get you into trouble when you communicate with foreigners. Be careful with these gestures:

The ‘thumb up’ sign—In Italy, Germany and Greece, this sign simply means the number one. In Russia the meaning of this expression is ‘good’ or ‘well done’. In Egypt and Iraq, it means perfect or very good. It is widely used between people. But in Iran it is traditionally an obscene(不正经的) gesture.

The ‘OK’ sign—Often used to mean agreement, but it is considered rude in Brazil, southern Italy, Germany and Greece. In Japan, this gesture is a sign of money. In southern France it is used to show that something is worthless.

The victory sign—With the index finger and middle 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!finger rose to form a V. It means victory or peace. Be careful about using it in Britain, however, if the palm is facing toward you, the gesture is considered obscene.

Snapping your fingers(打响指)—Some might use this gesture to get someone’s attention. In France and Belgium it sends a bad message. You would never snap your fingers to get a waiter’s attention.

Hands in the pockets—This is commonly seen in daily life. In Finland, Sweden, France, Belgium, Indonesia and Japan, putting your hands in your pockets would be considered impolite in a business meeting.

The meaning of gestures is not universal. Use these tips to prevent a cultural misunderstand. When in doubt, the best advice would be to ‘keep your hands to yourself.’

1.In which country does the ‘Thumb up’ NOT mean good or well done?

A. In Italy.B. In Russia.C. In Egypt.D. In Iran.

2.When you want to get a waiter’s attention in France, __________.

A. you can use the ‘OK’ sign

B. you can’t put your hands in the 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!pockets

C. you can’t snap your fingers

D. you can use your fingers to form a V

3.Which sign means impolite in a business meeting?

A. The ‘OK’ sign.B. The victory sign.

C. Snapping your fingers.D. Hands in the pockets.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.