满分5 > 初中英语试题 >

It may be the happiest place on Earth, b...

It may be the happiest place on Earth, but the Magic Kingdom has become a little more restrictive(限制的) for the children hoping to enjoy Disney’s US parks on their own. Beginning on March 23 of this year, anyone under the age of 14 must go there with someone over 14. If a worker who works at the front gates sees a child who looks younger than 14 without a person who looks older than that, he will have a talk with the tourist. If he is sure the tourist is under 14, his parents will be contacted to pick them up.

Before this, Disney did not have any age restrictions(限制) for tourists. The new rule was set up after Disney conducted a survey of its tourists and contacted various child welfare association(福利机构). They both thought it was necessary to have the age requirement. The American Red Cross suggested that 14 is the minimum(最小的) age for babysitters(保姆).

News of the age restriction comes nearly a week. A child on vacation with his father and mother fell into a pool and died at Disneyland Pop Century Resort(度假村). Anthory Johnson was swimming in the hotel pool with a group of children including his little brother and a cousin at about 9:30 pm when the accident happened. Witnesses said the teen was playing in the water on Sunday evening without family members. A cousin found him under water around 9:10 pm and to学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ld others in the group who pulled him out of water. Orange Country Sheriff’s officials said after Anthony was taken to nearby hospital, he died several days later.

1.How does the worker know the child is under 14?

A. By contacting with his parents.   

B. By seeing if the child comes on his own.

C. By seeing if the child comes with his parents.

D. By looking at the child’s appearance and talking with him.

2.What ISN’T the reason for setting up the new rule?

A. 14 is the minimum age for babysitters.            

B. Children like to play in Disney’s US parks with their parents.

C. Tourists think it’s necessary to have the age requirement.   

D. A child on vacation with his parents died in a pool at Disney’s Pop Century Resort.

3.What’s the main idea of this passage?

A. The happiest place for children.

B. A new rule of age requirement about children who go to Disneyland.

C. A survey of age requirement about children who go to Disneyland.

D. A child who fell into a pool and died at Disneyland.

 

1.D 2.B 3.B 【解析】 试题分析:这篇文章主要讲了低于14岁的孩子没有大于14岁的人陪同就不能去迪斯尼乐园。关于年龄限制的规定制定出来已经将近一个星期。 1.细节理解题。根据 If a worker who works at the front gates sees a child who looks younger than 14 without a person who looks older than that, he will have a talk with the tourist.句意:如果一个前门工作的工作人员看到一个孩子小于14岁,且没有一个大于14岁的人陪同,他会和这个游客交谈。由此可知,工作人员是通过看孩子的外貌和交谈来判定孩子是否低于14岁。故选D。 2.推理判断题。孩子们喜欢和他们的父母亲在迪斯尼乐园玩。这个不是制定新规定的原因。可知应选B。 3.主旨大意题。这篇文章主要讲了低于14岁的孩子没有大于14岁的人陪同就不能去迪斯尼乐园。故选B。 考点:新闻报道类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

I played a tennis game against my cousin Ed last week, and I will never forget it.

I had played a lot of games before, but it was one of the most       games I’ve ever had. When Ed first phoned and sugges学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ted we play, I       quietly, thinking I was sure to beat him, because I didn’t think Ed could win any games with his fat body.

As long as I can remember: Ed’s been the least physically fit member in the family, but strangely       of himself. His big stomach has always ballooned out between his T-shirt and trousers. Although the family often joked about that, Ed       to buy a larger T-shirt or to lose weight. So when Ed arrived for our game not only with the bottom of his shirt inside his trousers but also with a stomach you could       notice. I was so surprised that I was speechless.

My cousin must have made an effort to get himself into       . As a result, at the point in our game, when I’d have predicted(预测) I would win the game by 9 to 1, it was       7 to 9 —and Ed was leading. The sudden realization was       . We continued to play like two       men. When the score was 16 up. I even thought if I could stay alive. When the game finally ended, my cousin and I were lying on the floor on our backs, too tired to move. In some ways, I think that we       won: I won the game, but Cousin Ed won my respect.

1.A. tiringB. interestingC. movingD. frightening

2.A. cheered    B. screamedC. performedD. smiled

3.A. proudB. afraidC. shyD. guilty

4.A. agre学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ed   B. wantedC. refusedD. afforded

5.A. nearly   B. hardlyC. properlyD. suddenly

6.A. sizeB. shapeC. heightD. weight

7.A. likeB. betweenC. aroundD. instead

8.A. unknown[B. ungratefulC. unpleasantD. unnecessary

9.A. madB. smartC. luckyD. brave

10.A. noneB. eitherC. bothD. neither

 

查看答案

---Show me the map, please. I wonder______________.

   --- Look, they’re here., in the east of China, near Taiwan Province.

A. where Diaoyu Islands are                     B. where are Diaoyu Islands

C. what are Diaoyu Islands like                   D. what Diaoyu Islands like

 

查看答案

---Be quiet! Mr Smith is coming.

  --- Don’t worry. It__________be him. Mr Smith is much taller.

A. mustn’t               B. must                 C. can’t               D. needn’t

 

查看答案

The manager is used to _____________the computer to check e-mails every morning.

A. turn on             B. turning on             C. turn off                 D. turning off

 

查看答案

It’s difficult for the village children to cross the river to get to school. We think a bridge_______over the river.

A. was built                B. should be built         C. has been built             D. is being built

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.