满分5 > 初中英语试题 >

Ocean (海洋)Museum 9:00-17:00From Thursday...

Ocean (海洋)Museum

9:00-17:00From Thursday to Sunday

Ticket:50 yuan

132 Xue Yuan Street

Tel:5439871

Show you a full picture of sea lives!

 

Health Centre

9;00-17:30 every day

16 Yong Le Street

Tel: 3801451

Free examinations for those over 70

Give you good advice to keep healthy!

 

Sunny English Club

For students

16:00-18:00 Every Saturday

200 yuan a month

9 Zhou Yu Street

Tel:3785290

Foreign teachers, English songs and films and stories more!

1.You will pay_______ if you want to stay in the English club for a year.

A. 2400 yuan    B. 600 yuan

C. 1200 yuan    D. 200 yuan

2.One can get free examinations(检查)in Health Centre if he is_______.

A. 16    B. 73    C. 67    D. 53

3. Which of the following is NOT true?

A. English lovers may enjoy some English films in Sunny English Club.

B. You can call 3801451 for advice if you want to keep fit.

C. You can go to any of the three places on Saturday afternoon.

D. If Tom is interested in the life of fish, he should go to Ocean Museum next Monday.

 

1.A 2.B 3.D 【解析】 试题分析: 这几个表格介绍了海洋博物馆,健康中心以及英语俱乐部的情况。你能看到他们开门的时间以及费用。通过这些广告,你能选择自己要去的地方。 1.细节理解题。句意:如果你想在英语俱乐部呆一年的话,需要多少钱?根据表格中最下面的一项:Sunny English Club.200 Yuan a month.每月二百元。那么一年十二个月,就是2400元,故选A。 2.细节理解题。句意:如果一个人年级到多少岁他就能在健康中心得到免费的健康检查?根据表格中右边的方框:Health Centre中:free examinations for those over 70.70岁以上免费体检。故选B。 3.细节理解题。句意:下面哪一项不正确。根据表格中左边的方框:Ocean Museum中,时间为From Thursday to Sunday.从星期二到星期天,星期一是不开门的,故选D。 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Though the great progress has been made in medical science, human beings are often attacked by cancer, which means death. A woman named Bonnie suffered a    of discomforts caused by the treatment of cancer. She didn't regard cancer as a deadly illness, but a laughing matter. She treated it In a humorous way. To put it in      way, she is teaching people that even though cancer isn't      ,we can treat it in a humorous way.

Her second child was going to be born three months away      she was diagnosed(诊断)with cancer. Suddenly, a happy mother turned into a helpless woman afraid for her own     .It was after she had had her baby that she had an operation. Then came chemo(化疗)and her life seemed to be made up of fears and tears. But the      moment in her life came after she lost all her hair and a free wig(假发)arrived. She tried i c on as her older son Kyler watched.

"That was when I decided how to deal with it: crying over this bad wig or laughing about it. Either way would make      remember it," Bonnie said. She spent a lot of time looking for anything funny from cancer patients. She got a lot out of collecting      stories. She started laughing a lot, finding it the perfect medicine. Using herself     a bald model, Bonnie set out to design her own greeting cards and calendars, making fun of the sufterings of chemo.

"     joy, we badly need to laugh." she said.

Clearly, you can increase your confidence to get over any disease and trouble by means of

laughing.

1.A. set    B. series    C. way    D. pack

2.A. another    B. the other    C. other   D. others

3.A. serious    B. terrible    C. fun    D. bad

4.A. before    B. until    C. while    D. when

5.A. son    B. illness   C. operation    D. life

6.A. lowest    B. highest    C.great    D. ugly

7.A. myself    B. everyone    C. my son    D. my husband

8.A. detective    B. romantic    C. different    D. humorous

9.A. as    B.be   C.is   D.to

10.A. Had    B. To have    C. Have had    D. Having

 

查看答案

The price of the computer is not_______, but cars are very_______.

A. high; expensive  B. expensive; high

C. high; high    D. expensive; expensive

 

查看答案

- When is Thanksgiving Day? Is it_______ autumn?

- Yes. It's_______ November 28 this year.

A. in; in    B. on; in

C. in; on    D. on; on

 

查看答案

Andy is in good_______, because his lifestyle keeps him_______.

A. health; health  B. healthy; health

C. health; healthy    D. healthy; healthy

 

查看答案

-_______ does she go to fly kites?

-_______ a month.

A. How long; One time    B. How soon; Once

C. How often; Once time    D. How often; Once

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.