满分5 > 初中英语试题 >

Activities are published in the local m...

 

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

Activities are published in the local magazine:

■  English Corner in the Open Air ( The students from the English department of a Foreign Language Institute hold an English Corner in Chaoyang Square every Saturday evening. )

■  Spring Art ( More than 100 artists get together and see the work of painters, photographers. There are many famous pictures for sale, too. )

■  New Century Center ( It is a clothes shop in the center of the city. It is going to hold an end-of-season sale. The price of many dresses is cheap. )

■  Aoi Co. Ltd. ( It is a company which produces the body warmer. The body warmer is a new kind of machine that can make the body warm. )

■  Dance Together ( A dancing ball will be held in the People’s Square this weekend. )

■  Club Room ( It is a hotel o学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ffering services for which you can use a telephone to keep in touch with your family and children for free. )

1.Ho学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!w many activities are introduced in the magazine?

A. Four.        B. Six.          C. Seven.        D. Eight.

2.Who may go to the English corner on Saturday?

A.学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! Jack.        B. Sandy.        C. Wu Dong.     D. Shirley.

3.Sandy may go to ________ to buy some dresses.

A. Club Room.                   B. New Century Center.  

C. Spring Art.                    D. Aoi Co. Ltd.

 

1.B 2.C 3.B 【解析】 试题分析:这篇短文中给了我们一些人的信息,他们各自有自己的麻烦或问题。而表格下面是一个当地的杂志报道的一些活动,我们看看这四个人适合去参加哪一种活动。 1.细节理解题。根据短文中Activities are published in the local magazine下面的内容可知,这里一共提到了6个活动,他们分别是English Corner in the Open Air, Spring Art, New Century Center, Aoi Co. Ltd., Dance Together, Club Room。故选B。 2.细节理解题。根据短文中第二段文章关于吴东的这一篇中But he is poor in speaking English. So he wants to improve his oral English.可知,吴东要去美国了,但是他的英语很差,他想提高英语口语。故吴东应该是去英语角。故选C。 3.细节理解题。根据短文第四篇中关于Sandy的内容She wants to buy some dresses for the summer.可知,Sandy想买一些夏天的裙子。而New Century Center 中告诉我们It is a clothes shop in the center of the city. It is going to hold an end-of-season sale. The price of many dresses is cheap.,这里要举行一共季末促销,很多裙子的价格都很便宜。故选B。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

People come into your life for a reason, a season, or a lifetime. When you figure out which one it is学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!, you will know exactly         to do for学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! each person.

When people are in your life for a reason, it is         to meet a need you have expressed. They have come to assist you through a difficulty, to         you with guidance and support, to aid you physically, emotionally, or spiritually. They are there for the reason you need them to be. Then,         any wrong doing on your part or at any inconvenient time, they will say or do something to brin学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!g the relationship to an end. Sometimes they die, some学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!times they         away, and sometimes they act up and force you to take a stand. What you must         is that your need has been met, and your desire fulfilled. When their work is done, it is time to         on.

When people come into your life for a season, it is because your turn has come to share, grow and learn. They bring you a(n)         of peace, or make you laugh. They may teach you something you have         done. They usually give you an unbelievable amount of joy. Believe it! It is real! But, only for a season.

Lifetime relationships teach you lifetime lessons: those things you must build upon in order to have a         emotional (情感的) foundation. Your job is to accept the lessons, love the person, and put what you have         to use in all other relationships and areas of your life. It is said that love is sacred but friendship is sensible.

In a word, thank you for being part of my life,         you were here for a reason, a season or a lifetime.

1.A.where B.what    C.when   D.how

2.A.hardly B.closely    C.usually   D.finally

3.A.provide B.instruct    C.teach   D.fill

4.A.besides B.since    C.until    D.without

5.A.put B.walk    C.take   D.give

6.A.realize B.understand       C.learn        D.forget

7.A.move B.try    C.hold   D.keep

8.A.progress     B.hope    C.instruction   D.experience

9.A.even B.never    C.just   D.ever

10.A.solid B.soft        C.new       D.rapid

11.A.known     B.written        C.learned   D.heard

12.A.before B.for            C.or   D.whether

 

查看答案

Betty is going to London. But I don’t know ________. 

A. when she sets off                  B. when does she set off

C. when she will set off               D. when will she set off

 

查看答案

There are some trees near our school. They ________ last Monday.

A. water           B. watered        C. have watered   D. were watered

 

查看答案

─______ are your family going this summer holiday?

─To Dalian. We’ll stay there for a week.

A. Where          B. When         C. How         D. Why

 

查看答案

Jenny isn’t doing ________ no学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!w. Maybe she can help sweep the floor.

A. something    学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!   B. anything      C. nothing       D. everything

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.