满分5 > 初中英语试题 >

Grade 9 Welcomes You to Parents’Night! W...

Grade 9

Welcomes You to Parents’Night!

Welcome to Parents' Night at Johnson School On Tuesday night. We will share some of our work with yo学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!u.

Please spend some time looking around our classroom. Here are some of the things you will find:

A class book, the Bare Facts about Bears, that we just published. Each student wrote one page about a bear of his or her choice.

Some of the bears you will about polar bears.

Maps of the countries we are studying. Through our maps, you will learn about India, Mexico, and France. You will also know about the different countries and languages of these countries.

Models of the planets in our solar system. We used small balls and colored paper to build a model of planets and the sun.

Our classroom store. Here we buy and sell things. We learn about money and also practice math skills.

1.When is Parents' Night?

A. On Tuesday

B. On Friday

C. On Thursday

D. On Monday

2.Which country will parents learn about through the map?

A. China

B. France

C. The UK

D. The USA

3.What do students do at the classroom store?

A. They make a bear book.

B. They see planet models.

C. They draw a lot of maps.

D. They buy and sell things.

 

1.A 2.B 3.D 【解析】 试题分析:这篇短文介绍一个活动,名字叫做“父母之夜”。时间定在周二晚上,在这里会了解到一些国家的地理位置和语言,学生们还可以在这里买卖商品。 1.细节理解题。根据文章首段第一句Welcome to Parents' Night at Johnson School On Tuesday night. 故选A。 2.细节理解题。根据you will learn about India, Mexico, and France故选B。 3.细节理解题。文章最后一段Here we buy and sell things.故选D。 考点:广告布告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

I stood in line to sign up for the middle school track(田径)team.

“Track isn't an     sport.” the coach said. “Are you ready to practice hard every day?”

“Oh, yes. I love running.” I replied.

“Well, that's good,” the coach said.“     starts tomorrow after school.”

I was a little nervous about running with mostly older students, but I decided to face my fear.

“Welcome to the first day of practice.” the coach ordered everyone to the bottom of a sand hill. “Okay.”, he said, “This is the     practice we'll do all season. You are going to run up and down the sand hill ten times as fast as you can. If you can't     _ it, move to the si学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!de.” We all lined up, legs ready.

“Go!”the coach shouted, and     we went.

I considered myself a bit small but strong. Running up that hill, however, was harder than I had imagined it would be. The sand kept falling down under my feet and it was hard to keep balance(平衡). I tried     my feet in deeper, but people kept passing me shouting “Look out!” and “Move off to the side!”

“Don't cry,” I told myself as tears filled my eyes. I had to step aside. I went home from practice feeling like a(an)     .

That night my dad noticed sad face and asked what was wrong. The story came pouring out. Dad listened quietly and then asked, “How     do you want to run?”

“I really want to run,” I whispered through my tears.

“Then, run,” he said. “Everyone will respect you if you don't stop and give     all you have. I know how strong-mined you can be when you set your mind to it.”

The next day the hill looked as hard as it had been the day before, but I had a new attitude and something to     . “Go!” the coach shouted. Several older students ran by me as we started up the hill. I still fell in the sand, and I still wanted to leave every step of the way; but I kept     slowly and progressively. When I reached the t学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!op, I gave a silent cheer and headed back down again. My dad was right. I won     that day and became a part of the team. On my last time down, everyone clapped and cheered.

1.A.oldB.easyC.excitingD.unusual

2.A.PracticeB.ProgressC.ClassD.Work

3.A.funniestB.hardestC.safestD.worst

4.A.getB.findC.makeD.follow

5.A.awayB.outC.upD.by

6.A.fixingB.restingC.shakingD.digging

7.A.stranger[ B.failureC.honorD.hero

8.A.badlyB.quicklyC.hardD.well

9.A.themB.youC.usD.it

10.A.changeB.realizeC.learnD.prove

11.A.climbingB.jumpingC.fallingD.rushing

12.A.trustB.praiseC.respectD.support

 

查看答案

—Do you know _____ now, Steven?

—In Australia.

A. Where Sarah lived B. where did Sarah live

C. where Sarah livesD. where does Sarah live

 

查看答案

A party _______ in our school next month. I'm looking forward to it.

A. held B. holds C. is heldD. will be held

 

查看答案

Gina_____ a lot since she joined the art club.

A. learns B. learned C. will learn D. has learned

 

查看答案

—______ is the bridge over there?

—It's about 480 meters long.

A. How long B. How soonC. How many D. How much

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.