满分5 > 初中英语试题 >

Mr.Black didn’t write carefully. His han...

Mr.Black didn’t write carefully. His handwriting was hard to read. Last autumn he went to a city on business and would stay there for a long time. A month later it got colder than before. He needed his coat very much. But he didn’t bring it with him. So he wrote to his wife and asked her to post it to him.

  A few days went by, Mr.Black didn’t get the coat from his wife. He felt worried and had to telephone to her,“Haven’t you got my letter yet?”“Yes.”answered Mrs.Black. “ButI don’t know what you wrote in it. You’d better come back and read it to me.” From the passage we know Mr.Black wrote1.___.It brought him some 2.__in his life.He wrote to his wife to tell her to3.____his coat to him, But his wife couldn’t know4.___he wrote and waited him to5.___and read it to her.

 

1.carelessly 2.trouble 3.send/post 4.what 5.return 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了布莱克先生写字潦草,一次他给妻子写信要求寄他的大衣来,但是等了很久妻子也没有寄来。因为妻子看不懂他写的字还在等着他回家读呢。 1.Mr.Black didn’t write carefully.可知布莱克先生写的粗心,故填carelessly 2.】细节理解题。根据故事的大意可知粗心的写作给他带来了许多的麻烦,故填trouble 3.细节理解题。根据短文大意可知他写信给妻子为了让妻子给他寄来大衣,故填send/post 4.】细节理解题。根据短文大意可知妻子不知道他写了什么,故填what 5.细节理解题。根据短文描述可知他的妻子不知道信里写了什么等着他回来读给她听,故填return. 考点:故事类短文阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

“Who needs a shopping mall if you have Taobao(淘宝)? I am aTaobaoer, ” says Wangfang, 28,a writer in Beijing. Taobao, China’s largest online shopping site She spends half of her salary(薪水) on Ta, has become an important part of Wangfang’s life. obao.

  A growing number of Chinese Internet user like Wang have found the pleasure of online shopping. Most online shoppers are students or young workers. People can find almost学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! everything they need online, from clothes to books, from candy to DVD players. And clothing and home-use products are the most popular goods bought online.

  The biggest attration for buyers is the low price of online goods. Buyers can also check the information easily. They can compare the prices of the same kind of goods from different sellers, and choose the cheapest one. When someo学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ne asks her about the safety of online shopping, Wangfang said,“It’s very safe and easy. If you学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! can’t receive the goods from the sellers or are not satisfied with them, the shop owner will not get the money. You can also get a refund If you give the goods back.”

1.What goods do people like to choose online best?

A.Clothing          B.Candy           C. Books

2.Buying goods online is usually     than buying them from the shopping mall.

A.faster             B.safer            C. cheaper

3.The underlined word “refund”means       in Chinese..C

A.补偿金      学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!     B.退款            C.欠款

4.From the passage we can learn      .

A.Taobao is the largest site of online shopping in the world 

B. Wangfang spends most of the money she makes online shopping

C.more and more Chinese enjoy shopping online

5.The passage mainly talk about_____

A. a shopping mall   B.Taobao       C. online shopping 

 

查看答案

The World Cup has been on for some days in South Africa.It’s said that more than 2.2 billion peoplep are watching the World Cup.People fly their national flags, wear football shirts and talk about the exerciting games. Also different people have their own ways to enjoy games.

  Adam, a football fan, likes going to the bar to watch the games with his friends. They can chat and drink during some of the less important games. Sometimes he meets many foreigners in the bar.They like to sing songs happily, or even dance when a player scores a goal.

  Ivan a university student, enjoys watching online. He says it’s hard to get together with friends on weekdays, so watching online is a really a good way to enjoy the World Cup.

A girl called janet often watches the games at home with her family. She said,“In the bar, you always meet people who support different     teams, so it can  be embarrasing.” She thinks the most important thing is that she feels comfortable while watching at home. She can      sit any way she likes.

The World Cup makkes people excited and relaxed. No matter in what way you watch it, just enjoy soccer,just enjoy yourself.

Judge the following sentences true(T) or false(F)

1.It’s said that over 2.2 billion people are watching the World Cup.

2.Adam likes watching the games with his friends in the bar.

3.It’s a good way for Ivan to watch the World Cup online.

4.Janet often watches the games at home alone.

5.All the people enjoy the World Cup in the same way.

 

查看答案

Choose the best topic from A to F according to the meaning of each paragraph

1..Everyone has his own way of relaxing. Perhaps the most popular form is to take part in sports.. There are team sports, such as basketball and football. There are also individual(个人的) sports, such as swimming and running. Skating and mountain climbing are the most popular recreation for people who like to be outdoor.

2.When you are reading something in English, you may often come across a new word. What’s the best way to know it? You may look it up in the English-Chinese dictionary. It will tell you a lot about the word, The pronunciation, the part of speech, the Chinese meaning and also how to use this word.

3. Students in many countries are learning English. Some of these students are small children. Others are teenagers. Many are adults. Some learn it at school, others by themselves, a few learn English by listening to the language over the radio, on TV, or in films. One must work hard to learn another language.

满分5 manfen5.com       

 

查看答案

Complete the dialogue with proper words or sentences

A:Hello ! 1._______________________,please?         

B:Hold on,pease。Your call ,Tom

C:Tom speaking 2.______________________?

A:Oh,3.______________________________.

C:Where did you go?

A:I went toYinchuanwith my parents .

C:4.___________________?

A:I like it very much.It’s one of the most beautiful cities in the norhwest of Chian

C:5.___________________?

A: Lots of thngs ,such as swimming ,boating,fishing ande riding camels But I think sand sliding is the most interesting

C:Oh,really? I can’t wait to go there 。

 

查看答案

Choose the best response from A to F ac学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!cording to the sentences given .Each choice should be used only once

1.I’m afraid I can’t return the dictionary to you before Thursday .

2.Are they coming to help us ?

3.My clothes are out of style

4.Woul you please turn on the radio ?

5.Give my best wishes to your parents ,please

A. You should buy some new ones

B. Good idea

C. OK.No prolem.

D.I hope so

E. Thanks,Iwill

F. Take your time

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.