满分5 > 初中英语试题 >

What do you eat every day? Some people t...

What do you eat every day? Some people think about it. And some people will not make plans for their meals.

          Many people like to have fast food near their offices. This kind of food can make them fat and it is bad for their health. Even it will make them ill when they are old.

     What should a healthy person eat every day? Well, I will tell you the ‘healthy eating habit’. It comes from doctors.

 When people do a lot of work, the energy is burning(燃烧). So you need noodles, rice, milk, bread and eggs. If you don’t eat them, you will feel tired. You should eat fruits and vegetables, too. There are a lot of vitamins in them. They can make you strong. And they can give you water.

1.People like to eat fast food near their ___________.

A. offices                     B. schools          C. homes                              D. shops

2.Fast food can make people ____________ .

A. strong                     B. healthy               C. tired                                  D. fat and ill

3.In fruits and vegetables, what can make you strong?

A. Water.                     B. Vitamins.                 C. Energy.                    D. Calories.

 

1.A 2.D 3.B 【解析】 试题分析:本文叙述了人们在平时的饮食中不要吃太多的快餐,因为它是对身体有害的,应该多吃水果和蔬菜,因为它们里面含有大量的人们所需要的的维生素。 1.细节理解题。根据Many people like to have fast food near their offices.人们喜欢在办公室附近吃快餐,故选A。 2.细节理解题。根据This kind of food can make them fat and it is bad for their health. 快餐能够使人们变胖和容易生病,故选D。 3.细节理解题。根据There are a lot of vitamins in them. They can make you strong. 水果和蔬菜中的维生素能够使人们强壮,故选B。 考点:健康类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Mrs. Brown is from London in England, but she likes       in China. She says her students all work very      and they are very friendly. She loves      very much.

Mrs. Brown       a son and a daughter. Her son’s name is Jack. He is ten. Her daughter’s name is Sue. She is seven       old. They study in China. They don’t have classes        weekends. They         their school very much.

After school, they often       shopping or play sports. They help their mother     some housework sometimes. They have a happy         .

1.A. works           B. studies              C. working            D. work

2.A. good           B. easy                 C. hard                        D. fast

3.A. them           B. they                C. their                        D. his

4.A. have          B. has                  C. there is           D. there are

5.A. years           B. year                 C. a year             D. young

6.A. to              B. on                  C. in                           D. of

7.A. see           B. like                  C. want              D. wants

8.A. goes            B. going               C. go                 D. to go

9.A. with            B. by                   C. at                 D. to

10.A. home        B. families             C. family             D. homes

 

查看答案

The bookshop near our school_______ the whole day on Sunday.

A. opens                  B. open                             C. is open       D. is opening

 

查看答案

Don't eat_______ sweets, Benny! There is_______ sugar in them.

A. too much; too much                                       B. too many, too much

C. too many; too many                                        D. too much; too many

 

查看答案

We need to buy two ___________and some chicken for the dinner.

A. kilos of rice                                                 B. kiloes of rice

C. kilos of rices                                                D. kiloes of rices

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.