满分5 > 初中英语试题 >

Hello, my name is Peter. I study at a se...

Hello, my name is Peter. I study at a secondary school in the UK. School days usually begin at 9 a.m. in the UK. So I usually go to school at 8.45 a.m. School is over at 3.30 p.m. So I have enough time to go to different clubs.

    I’m good at all my lessons. But my favourite lesson is Cooking. All my teachers are very friendly and helpful. I never go home for lunch, I have lunch at school with my classmates. After lunch, we often go to the school field. Sometimes we play ball games, sometimes we just sit under the trees, reading or chatting. Sometimes we also go to the Computer Center to listen to music or send e-mails to our friends.

    I like my school 说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!and have a wonderful time at school every day.

1.Schools in the UK usually start at ____________.

A. 8.45 a.m.                   B. 9 a.m.                    C. 3.30 p.m.                  D. 8.30 a.m.

2.—How are Peter’s teachers? —They’re all very ____________.

A. friendly and helpful     B. beautiful               C. polite                    D. busy

3.—How often does Peter go home for lunch? — ____________

A. Seldom                    B. always                   C. Every day               D. Never

4. After lunch, the students can ________.

A. listen to music           B. write e-mails        C. play ball games         D. A, B and C

5.Which one isn’t right?

A. School is over at 3.30 p.m. in the UK.

B. Peter is good at all his lessons.

C. Peter has no time to go to clubs every day.

D. Peter has a wonderful time at school.

 

1.B 2.A 3.D 4.D 5.C 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了Peter在英国一所中学上学的情况。首先介绍了上学与放学的时间,然后又介绍了我喜欢的是烹饪。最后写了午饭后的活动,总之很开心了。 1.细节理解题。根据第一段School days usually begin at 9 a.m. in the UK. 英国早上上课的时间通常在早上9点开始。可知选B。 2.细节理解题。根据All my teachers are very friendly and helpful. 我所有的老师都非常友好并乐于助人的。故选A。 3.细节理解题。根据I never go home for lunch, 我从来不回家吃午餐。故选D。 4.细节理解题。根据we often go to the school field. Sometimes we play ball games, sometimes we just sit under the trees, reading or chatting. Sometimes we also go to the Computer Center to listen to music or send e-mails to our friends.。我们经常去学校操场,有时我们打球,有时我们在树下阅读或者聊天。有时我们计算机中心听音乐或给我们的朋友发邮件。故选D。 5.细节理解题。根据So I have enough time to go to different clubs. 因此,我有充足的时间去不同的俱乐部。故选C。 考点:教育类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Mr. Green        a small town. He can’t speak very      说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!   . He stammers (口吃) a lot when he        .

One day he goes to a shop. He wants to buy说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! a parrot(鹦鹉). He         the shopkeeper(店主), “D-do-do you have a p-parrot?”  “Yes, sir.” answers the shopkeeper. “         a nice g说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!reen        . It knows everything.” So Mr. Green buys           and goes        with his bird. But           a few days, he          it back to the shopkeeper. “This bird can’t t-t-talk. It can only st-t-ammer.”

1.A. live                       B. lives                        C. live in                  D. lives in

2.A. good                     B. well                         C. nice                      D. fine

3.A. tells                      B. talks                        C. says                      D. speaks

4.A. says                  B. asks                         C. answers                D. talks

5.A. Here are                B. Here is                    C. Here have             D. Here has

6.A. bird                      B. cat                          C. parrot                    D. dog

7.A. it                     B. them                        C. one                        D. that

8.A. home                     B. to home                  C. homes                   D. home’s

9.A. first                        B. later                        C. after                      D. then

10.A. makes                  B. gives                       C. 说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!buys                    D. borrows

 

查看答案

 — Don’t shout in the hospital.     —__________.

A. It doesn’t matter                                    B. That’s all right     

C. Sorry, I won’t                             D. Excuse me

 

查看答案

 My classmates __________ me.

A. like all                B. are all like         C. all like                  D. all are like

 

查看答案

Who __________ a bike as a present?

A. wants to               B. want to           C. wants               D. want

 

查看答案

My father __________ free. He can’t play with me.

A. has   说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!                B. is               C. doesn’t have          D. isn’t

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.