满分5 > 初中英语试题 >

There are many kinds of animals in the z...

There are many kinds of animals in the zoo. Look! There are two lions. They are very big and smart. Near them there is a small elephant. She is from Africa. She likes to eat grass. Oh, is there a koala? Of course. There is a two-year-old koala. He always sleeps in the day and at night he gets up and eats leaves. I like pandas best. There is one in the zoo. She is five years old. She is very beautiful, but she’s very shy. Do you like her?

1.What animals are in the zoo?

A. Lions         B. An elephant

C.  A panda      D. All the above

2.These lions are very      .

A. shy      B. beautiful     C. friendly     D. smart

3.Where is the panda from?

A. From Africa      B. From China

C. From Australia   D. From Japan

4.How old is the koala?

A. Five   B. Two    C. Three     D. Four

5.What animal does the writer like best?

A. Koala    B. Lion    C. Elephant   D. Panda

 

1.D 2.D 3.B 4.B 5.D 【解析】 试题分析:本文介绍了动物园的动物。动物园里面有两只狮子,他们又大又聪明;一只小象,喜欢吃草;一只两岁大的考拉。还有一只熊猫,五岁了,很漂亮。作者最喜欢它。 1.D推理判断题。根据文中提到的有lions, elephant, koala, pandas。故ABC三个选项里的动物都有,故选D。 2.D 细节理解题。根据There are two lions. They are very big and smart.可知狮子又大又聪明。故选D。 3.B推理判断题。根据常识可知熊猫来自中国,故选B。 4.B 细节理解题。根据There is a two-year-old koala.可知考拉是两岁的,故选B。 5.D 细节理解题。根据I like pandas best.可知作者最喜欢熊猫。故选D。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完形填空

Hi, My name’s John. I’m a _____. I work in _____   busy hospital. My job is _____   because I meet a lot of interesting _____     . The hospital is _____ from a park and _____   a restaurant and a bank. When I am busy I often     at        restaurant. But when       is sunny, and I have the time, I _____ my lunch in the park.

1.A. teacher      B. actor        C. waiter       D. doctor

2.A. an         B. a          C. the         D. /

3.A. exciting     B. boring       C. scary        D. difficult

4.A. man          B. woman        C. people       D. kid

5.A. in         B. across       C. on         D.from

6.A. between    B. across       C. from       D. next to

7.A. eat        B. read         C. has        D. is

8.A. a          B. an          C. the        D. /

9.A. they       B. it           C. you        D. he

10.A. is          B. are          C. have        D. for

 

查看答案

完成句子,按要求完成下列句子。(每空只写一个单词)

1.在故事里,灰姑娘的鞋子是由玻璃制成的。

In the story,Cinderella’s shoes________  _________  _________  __________.

2.如果你更喜欢自己动手做食品,可以试一下做这种蛋糕。

If you __________  ___________ do the cooking yourself,you can try making this kind of cake.

3.这些活动充满乐趣,你会喜欢的。

These activities ________ ________ ________ ________ and you will like them.

4.You can go to the Louvre Museum if you like art.(改为一般疑问句)

_________ I ________ to the Louvre Museum if I like art?

5.Who will look after your dog when you are not at home?(同义句转换)

Who will ________  _________ of your dog when you are not at home?

 

查看答案

Choose and complete.(从方框中选择恰当的词组完成下面的句子,每个词组只能使用一次。

made of     famous for     all day and all night     make fun of

as well      give up        in fact                 lead....to......

strict about         look around

1.Don’t _________________.If you go on with it,I believe you will be successful.

2.Shanghai is a city __________________ its beautiful night views.

3.Simon has worked ___________________________________.That is why he is so tired now.

4.It is not right for us to __________________ others if they can’t do well.

5.Would you like a T-shirt _______________ cotton or silk?

6.Mr White is always ______________ our studies.We are afraid of him but like him too.

7.Hong Kong is a city for shopping.You can go there for sightseeing __________________.

8.“Can you ________ me _______ my room?I can’t find it ,”said John Dancer.

9.Don’t__________________ ,Tom.You are having an English class now.

10.We all love our teacher,but ______________ she loves us more than we do.

 

查看答案

单词拼写,根据下列句子及所给单词的首字母,写出所缺单词。(每空只写一个单词)

1.His joke was very funny.It made all of us l________.

2.Jack is s__________.He is good at all his subjects at school.

3.You can see the c_________ from the window of this house by the sea.

4.In winter,tourists from all over the world go to the French Alps to s________.

5.B_________ people are not able to see.

6.It was becoming d________ outside,so the children went home for dinner.

7.We can’t c_________ any more things.Our bags are too heavy.

8.You can d___________ this problem with your classmates.

9.They do not a__________ dogs to come into the restaurant.

10.He usually drinks a glass of red w________ during dinner.

 

查看答案

How can we fight _____ pollution?

A. for    B. with    C. against    D. To

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.